Ikrek

A Merkur vezérelte Ikreknek nem könnyű vásárolni, mert mindent hamar megunnak. Az elméje sosem áll le, mindig vándorol, nem lehetsz benne biztos, hogy még most is azt kedveli, amint a múlt héten. Az ajándékozáshoz nincs igazán nagy érzéke, inkább a célszerű és ésszerű dolgokat választja. Ő maga pedig mindent szeret, ami eltér az átlagostól, a hétköznapitól. A neki szánt ajándék lehet humoros, spontán, meglepő is. Valami otthonába valónak örülne talán a legjobban.


Fontos tudni, hogy e jegy szülöttje az órák nagy rajongója! Lepd meg tehát egy különleges formájú ketyegővel. Egy jó manikűrkészletet is régóta nélkülöz már, ami mellé csomagolhatsz táplálókéz- és körömápoló balzsamot, vagy finom irhakesztyűt.

Vehetsz neki egy részletes álmoskönyvet, színes, kemény borítás füzetet és egy díszes tollat, amivel feljegyezheti, megfejtheti az egyre színesebb és izgalmas álmait.

Bármilyen kicsi, kényeztethető állatka is örömet szerez neki. De bármiféle kommunikációs eszköz, számítógép is jöhet.

Az erős színek, mint a sárga, a türkiz, az ütős rózsaszín keltik fel az érdeklődését. De mindenből kell egy kevés, hogy aztán minden hangulatához, személyiségéhez legyen.




Menj el vele vacsorázni, hívj meg még egy csomó barátot. Néha imádja a gyerekes szórakozást, a vidámparkot, a korcsolyázást. Bármiféle utazással el lehet varázsolni. Ne felejts el szólni neki, hogy enni muszáj – ő ugyanis hajlamos róla elfeledkezni. A legjobb erre az apró falatkák, nem kell nagy felhajtás.
Karácsonyi partira a legjobb, has sok vendéget hívsz, és apró előételeket tálalsz fel. Így eszik is, miközben egyszerre ezer emberrel beszélgethet – biztos lehetsz benne, hogy nagyon fogja élvezni. Azt azonban ne várd el tőle, hogy sokáig egy helyben maradjon.

Bármiféle szokatlan ékszer vagy bizsu megragadja a fantáziáját. Jobban kedveli az ezüstöt az aranynál. Amúgy is valószínűleg rengeteg gyűrűt vagy karperecet hord egyszerre, de ha egy kosárka bizsuval leped meg, egy életre hálás lesz érte.


SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL