Bika

Nagyon meg tud hatódni, ha valami nem várt dologgal lepik meg. Tudja, hogy a minőségnek ára van. Ha ő választ, nem sajnálja a pénzt. A természethez nagyon kötődik, valamilyen kertészkedéshez kapcsolódó ajándéknak bizonyára nagyon örülne.

Szereti a hasznos ajándékot, a finom pulóvereket, a puha sálakat, elragadtatott lenne egy hasított bőr és színes gyöngy kombinációjú övtől. Ám az életében történő nagy átalakulások miatt most örül a szép házakról, a lakberendezésről, a színekről és a kertépítésről szóló könyveknek is. Az illatos gyertyákat jobban kedveli, mint a füstölőket, mert ettől nem fájdul meg a feje. A gyékényből fonott fürdőszobai kosár igencsak tetszetős, és még a szépítőszerei tárolására is alkalmas.

A smaragdnak biztosan örülni fog, de bármilyen ékszer, ruhadísz is megteszi. Kedvenc színe a kék és a rózsaszín. A hasznos holmik, konyhai cuccok, szakácskönyvek is örömet tudnak okozni neki.

Kényelmes és praktikus ruhadarabok. Zöldek, vagy földszínűek, drappok, barnák, vagy rózsaszínek és kékek.



Egy otthoni vacsora, sok hússal és krumplival. A burgonya és bármi más gyökérféle amúgy is a Bika kedvence. De bármilyen enni- és innivaló az asztalra kerülhet, ha nem túl flancos, ha nem túl körülményesen készül. Bor és pálinkafélék egyaránt.

Korlátozott számban kiadott könyvek, emléklapok, fotóalbumok. Zene, legyen az lemez, vagy maga a zeneszerszám. Jó zene, jó étel, jó szex. És nem biztos, hogy ebben a sorrendben.

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL