Kos

Szeret ajándékot kapni, legyen az romantikus vagy praktikus. Kedveli az utazást, a kalandozást, és imádja az újdonságokat kipróbálni. Fontos számára a munka, az ehhez kapcsolódó ajándéknak mindig örül. Hajlamos a rohanásra is, ezért jól jöhet neki egy szép karóra, egy elegáns határidőnapló.

Aromalámpácska, egy kis téli varázslat csábító illóolajjal, amiben karácsonyi hangulatot idéző aromák találhatók. Az elegáns bársonytokban megbújó rézingával egész évben fürkészheti a jövőt. A jógakönyvből pedig végre megtanulhatja, hogyan oldhatja percek alatt a stresszt, és nyújthatja meg elgémberedett végtagjait. Titkon örülne egy kapucnis pulóvernek is, aminek viselését jó „bulinak” tartja, és közben védené a hidegtől érzékeny fülecskéit.

Gyémánt minden méretben és alakban. A bőrdolgok - még a szarvasbőr is - vonzza a Kost, hogy kiemelhesse a Marshoz kötődő „harciasságát” És bármi, ami piros, főképp, ha alsónemű.

Utazás valami forró és száraz helyre, ahol kedvére sütkérezhet a napon. De feltétlenül legyen valami látnivaló is a környéken, hogy az agyát is tornásztathassa.
Kondibérlet, szoláriummal és szaunával is megteszi.

Bármilyen krimi vagy rejtélyes történet. De jöhet sportoló-önéletrajz, aerobik DVD, vagy rémtörténet filmen.

Belépő boxmeccsre, autóversenyre, rodeóra, táncos műsorra. Mindegy, csak izgalom legyen benne. A Kos imádja azt az „adrenalinlöketet”, amitől úgy érzi, ő is benne van a nagybetűs „ÉLET” fő sodrában.

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL