Bourges (Burzs) - Franciaország

A mandala üzenete:

„A kedvenc színed Te magad vagy!”


Aktiválta: Gábriel Arkangyal

Nevének jelentése: „Isten az én erősségem”. Gábriel a kinyilatkoztatás, a halál és a feltámadás angyala, úgy is hívják, hogy a születés arkangyala, mivel az ember születési folyamatát segíti elő. Valamint arra ösztönöz, hogy szívből felvállaljuk szerepeinket, hogy motivációink tudatában legyünk.


Folyamat

Minden összeköttetés, mely révén életünket kívánjuk kontrollálni, mint például a tekintély, a pénz, vagy más emberek, a második és ötödik csakrán keresztül kerülnek kapcsolatba energiarendszerünkkel. Kár azon aggódni, hogy nem tudsz úrrá lenni az életedben felmerülő problémákon. A problémát tekintsd feladatnak, tanításnak. A mandala tisztulási folyamatra sarkall. A pangó energia helyére friss áramlik, ha nem dédelgeted tovább, bár nagy úr a megszokás!


Energetika: Az ötödik csakra működését serkenti ez a mandala. A légzéssel, a beszéddel és az önkifejezéssel kapcsolatos információra volt szükséged, vagyis a kommunikáció és az értékítélet terén van hiányod.

Szervek: Az információ a gerincet stimulálja és a beszédközpontot.

Kulcs szavak: útmutatás, ihlet, tisztaság


Fohász

Amennyiben elfogadod az angyalok létezését, kérheted Gábriel arkangyal közbenjárását:


Kérlek Gábriel arkangyal, mutasd meg, hogy tudnám megnyitni elmém, hogy erősítsem motivációim. (kérd tőle azt, amit gondolsz) Kreatív energiáimat kérlek, segítsd felbukkanni. Hozz útmutatást számomra. Köszönöm.


Vissza a cikkhez »



SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL