Laon - Spanyolország

A mandala üzenete:

„A színek gyógyító rezgésére van szükséged.”


Aktiválta: Mihály arkangyal

Nevének jelentése „Aki Istenhez hasonlatos”. Hozzá folyamodva bátorságot és életerőt meríthetsz, növekszik fizikai és érzelmi biztonságod. Mihály a Naphoz kötődik, a bölcsesség és a szellemi tanulmányok tartoznak hozzá. Eleme a tűz.


Folyamat

Ez a mandala energiája által segít az önkifejezésben, a nyitottság és a kommunikáció finomabb síkjai felé hangol. Ha elmédből sikerül kiűznöd a félelmet, a felszabadult időt annak szentelheted, amire születtél. Bátran nézz szembe az életedben jelentkező kihívásokkal, képes vagy a változtatásra.


Energetika: A harmadik csakrát táplálja a mandala információja. A harmadik csakra alulműködéséből eredeztethető betegségeket az önbecsüléssel, a visszautasítástól való félelemmel, a kritikára való túlérzékenységgel, és az önmagunkért való felelősségvállalással kapcsolatos problémák váltják ki. Ha jól működik a csakra egészséges önértékelésünk, önfegyelemmel bírunk, feszít bennünket az ambíció, válsághelyzeteket könnyedén kezelünk, bátran vállaljuk a változás kockázatát, nagylelkűség és erkölcsösség a sajátunk.

Szervek: A mandala hatással van a gyomorra és emésztési problémákra.

Kulcs szavak: védelem, bátorság, erő, igazság


Fohász

Amennyiben elfogadod az angyalok létezését, kérheted Mihály arkangyal közbenjárását:


Kérlek Mihály arkangyal, gyere el hozzám azonnal. Szükségem van a segítségedre (pontosan fogalmazd meg, miben várod a közreműködését). Köszönöm.


Vissza a cikkhez »



SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL