Laon - Spanyolország

A mandala üzenete:

„Ha hű maradsz magadhoz, tudni fogod, hogyan élj!”


Aktiválta: Rafael Arkangyal

Nevének jelentése „Isten meggyógyított”. Feladat az emberek és az állatok gyógyítása, beteges vágyak megszüntetése, szellemek kiűzése, hatástalanítása. Felügyeli a peres ügyeket, bírósági tárgyalásokat, a szomszédoddal való kapcsolatot, oltalmazza az utazókat és a költőket. Uralja a levegő elemet.


Folyamat

Az isteni szeretet gyógyító erejét fogadd szívedbe. A szeretet kimutatására bátorít. Amennyiben e mandala energiája szólított meg, figyelj saját belső világoddal kapcsolatos érzelmeidre, gondolataidra, ideáidra, attitűdjeidre. A spirituális szívből tudjuk megérezni és kifejezni az élet legmélyebb értelmét. A szerető és együtt érző emberré váláshoz és a szeretetben való virágzáshoz nyitottá kell válnod a másokból áradó szépségre és fényre csakúgy, mint a magadból áradóra.


Energetika: A negyedik csakrát hozza működésbe.

Szervek: A mandala gyógyítólag hat a szívpanaszokra, fejfájásra. Gyógyereje kapcsolódik a bőrfelülethez, a tapintáshoz és a csecsemőmirigyhez.

Kulcs szavak: gyógyítás, teljesség, remény


Fohász

Amennyiben elfogadod az angyalok létezését, kérheted Rafael arkangyalt, aki gyógyító zöld fényével a tiszta, feltétel nélküli szeretet örömével tölt el:


Kérlek Rafael arkangyal, szükségem van a közbenjárásodra, mert (ismertesd a helyzetet). Kérlek, árassz el az isteni szeretet gyógyító erejével. Rád bízom angyalom a helyzet megoldását, készen állok a gyógyítás befogadására. Kérlek, űzz el belőlem minden kétséget és félelmet! Köszönöm.


Vissza a cikkhez »



SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL