Kutya

Kutya – igazán nagyvonalú

A Kutya igazán kedves típus, aki nagyon vágyik a biztonságra, de egyben biztonságot is képes nyújtani. Általában otthonülő, szereti a nyugalmat és rendkívül megbízható. Barátai, és szerettei körében valóságos bástyafalként dominál. Igazából az otthon melegében érzi jól magát, ha itt nem találja meg a stabilitást, akkor úgy érezheti, hogy nem is a saját életét éli. Barátságos, ennek ellenére nem igazán kedveli a tömeget és a nagy társaságot. Inkább olyan helyen érzi jól magát, ahol a megszokott emberek társaságát élvezheti. Hűséges, fejlett igazságérzettel rendelkezik, és módfelett tisztességes.

Mindent és mindenkit szívesen kritizál. Nyugtalan, mert mindig vigyáznia kell azokra, akiket szeret. Önzetlen, megértő társ. Ha kell, igazán nagyvonalú. Neki is vannak hibái, mégis az emberi természet legnemesebb vonásait egyesíti magában.


Ki illik hozzá?

Ló, Tigris, Macska

Ki nem illik hozzá?

Sárkány, Kecske



A Fa-Kutya szívélyes és segítőkész. Tökéletességre törekszik, kínosan pedáns, lelkiismeretes. Előre megérzi a bajt, és igyekszik elkerülni a csapdákat. Egy kicsit hiú. Fanyar és gunyoros természetű, de örökké hűséges ahhoz, akit egyszer megszeret.

A Tűz-Kutya a lelkes idealista. Sugárzó és heves eszményekért lelkesedő és igazságos. A nehézségek csak erősítik meggyőződését. Mint a Kutya általában, ő is gunyoros természetű, de a csalódások cinikussá és önzővé tehetik.

A Föld-Kutya állhatatos, realista. Remek érzékkel használja ki esélyeit, de tudja, meddig mehet el. Az érvényesülési verseny diktálta hajsza elől a vidéki lét csendjébe menekül. Önzetlen, nagyon családszerető, őszinte és hűséges.

A Fém-Kutya segítőkész, emberbarát, nincs hőbb vágya, mint jobbá tenni a világot. Állandóan a tökéletességre törekszik, miközben szükségszerűen kudarcok is érik. Ezeket nehezen viseli el, nyugtalanná, mogorvává lesz.

A Víz-Kutya liberális, gyanakvó, nyugtalan, pesszimista.. Jó emberismerő, nyitott és nagyvonalú. Magabiztos fellépése meggyőző erejű, mindent el tud vele érni. Büszke, sohasem elég éles a modora, diplomatikus.



Vissza a cikkhez »


SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL