Disznó

Disznó – megszerzi, amire szüksége van

A Disznó türelmetlen, de vidám, aki imádja az élet szépségeit. Szeret emberek között lenni, igazi társas lény. Embertársaira mindenkor maximálisan odafigyel. Az anyagiasság nem jellemzi, sőt, sokkal inkább nagyvonalú és önzetlen.

A szerelem terén hűséges, kitartó és tisztességes. Munkájában lelkiismeretes és szorgalmas, remek munkatárs. Hiszékenységével, jóindulatával sokszor visszaélnek.

Aggályoskodó, de szolgálatkész, gavallér és elegáns. Soha nem akar másokat becsapni, a legmegbízhatóbb emberek közé tartozik. Amire szüksége van, azt meg is szerzi magának, néha munka nélkül is. Mindig becsapottnak érzi magát, pedig elhalmozzák szeretettel.


Ki illik hozzá?

Macska

Ki nem illik hozzá?

Kígyó, Kecske



A Tűz-Disznót a leglehetetlenebb, legőrültebb kalandok érdeklik. Nagyvonalú, barátságos, vállalkozó kedvű, magabiztos. Az érzéki élvezetek kedvelése azonban gátlástalansághoz vezethet.

A Föld-Disznó nagyravágyó, realista. Nagyon kitartó. Szenvedélyesen szeret enni, ezenkívül szereti a családját, a barátait, s mindazt, ami életörömét szolgálja.

A Fém-Disznó szívélyes, tapintatos, aktív, konok, fölöttébb vállalkozó Idealista, mint általában a Disznók, és így partnere hibáit egyszerűen nem veszi észre. Segítőkész, és bár nem nagyon harcos természet, vállalkozásait szerencse kíséri.

A Víz-Disznó érzéki és udvarias. Ez a típus a legdiplomatikusabb, a leginkább szeretetre méltó, a legérzékenyebb és legszelídebb. Jólelkűsége, családszeretete példaszerű. Csaknem hibátlan - de aki ennyire az élvezetek rabja, ennyire szenvedélyes, az bizony könnyen rajtaveszthet!



Vissza a cikkhez »


SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL