Kakas

Kakas – nyílt, őszinte, ragaszkodó

A Kakas nyitott ember, kicsit védelmező, és nagyon fontos számára, hogy emberek vegyék körül. Jellemző rá a hiúság, de hatalmas szeretet lapul benne. Büszke és független, de ha valakit megszeret, kitartó és hűséges marad. Sziporkázó, színes egyéniség. Az egyik legjobb szervező. Egyfajta méltóságával tiszteletet ébreszt. A kritikát nehezen viseli, de ő sem igazán kritizál másokat. Kedveli, ha csodálják, egy adag egészséges hiúsággal is meg van áldva.

Sokan úgy hiszik, erőszakos, sőt néha talán durva is, pedig csak nyílt és őszinte, ami időnként megnehezíti helyzetét. A munkában mindig többet vállal, mint amennyit el tud végezni. Tudja, hogy meg kell dolgoznia a pénzéért. Sokszor csalódást okoz annak, akit szeret, pedig ragaszkodó és becsületes.


Ki illik hozzá?

Bivaly, Kígyó, Sárkány

Ki nem illik hozzá?

Macska



A Fa-Kakas tisztességes, eszményekért lelkesedő, energikus ember. Felelőssége tudatában mindig a legjobb szándék vezérli, de nagy dühkitörések, és türelmetlenség jellemzi. Makacs természetű lévén, nagy teljesítményekre képes.

A Tűz-Kakas született vezéregyéniség. Hirtelen haragú, és önkényeskedő is tud lenni. Nem képes veszíteni. Tapintatos és nagyvonalú, de képtelen elviselni az alattomosságot, és azt, ha nevetségessé teszik.

A Föld-Kakas melegszívű, érző lélek. Magányos kutatómunkára kiválóan alkalmas és iszonyúan pedáns. Szívügyekben ügyefogyottnak könnyen ügyefogyottnak érezheti magát.

A Fém-Kakas kissé felvágós, mindig gyanakvó, bizalmatlan. Megszállottan dolgozik a sikerért. Miután a munka rabja, az érzelmi élete nem túl sikeres, nagyon tartózkodó, és rendkívül ügyetlen a másik nemmel szemben.

A Víz-Kakas csaknem tökéletes, ámde bosszúvágyó. Jó megjelenésű, komoly, megbízható, okos, határozott. Ugyanakkor meglehetősen szeszélyes, vagy akár erősen haragtartó is lehet.


Vissza a cikkhez »



SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL