Tigris

Tigris – ellenállhatatlan és gyönyörű

A Tigris nem más, mint egy gyönyörű, nagy cica. Csak akkor válik veszélyessé, ha felforr a vére. Ellenállhatatlan varázsával vonzza az embereket. Az engedelmességet elvárja másoktól, ő maga azonban ritkán képes rá. Nem rabja a pénznek, de többnyire jó módban él.

Független és önálló ember, szinte mindig van benne valami rejtélyes és titokzatos. Ő az igazság bajnoka! Szereti, ha pezseg körülötte az élet, örül minden kihívásnak, örök kezdeményező. A kudarc érzését nem ismeri, olykor még a lehetetlent is megkísérli. Ez azonban néha meggondolatlanságra készteti. Képes minden rosszból talpra állni, újra kezdeni, és másokat is állandóan erre bíztat. Érzékenysége ellenére nagyon határozott, szókimondó, olykor lázadó is.


Ki illik hozzá?

Ló, Sárkány, Kutya

Ki nem illik hozzá?

Kígyó, Majom



A Fa-Tigris a világ dolgai iránt nyitott, barátkozó, bájos és tisztességes. Az őszintesége és maró humora viszont árthat neki. Lendületesen él, ezer dolgot egyszerre intéz, alkotó, gyakran művésztípus.

A Tűz-Tigris életereje lélegzetelállító. A tigrisek között a legfellengzősebb. A jelszava: mindig sikeresnek és legerősebbnek lenni. A képzelőerejével nem elcsábít, hanem elbűvöl.

A Föld-Tigris realista és felelősségtudó. Jobban szereti a komfortot, a stabilitást nagyobbra becsüli, mint a hajszoltságot. Szívügyekben hűséges. Ha mégsem, akkor „elcsábították".

A Fém-Tigris erősen befolyásolható. Kimondottan nehezére esik, hogy határtalan életerejét rendes mederbe terelje. Belső ördöge a túlzott becsvágy és a türelmetlenség. Gyakran labilis, mint partner viszont lojális.

A Víz-Tigris dolgos és ésszerűen cselekszik. Olyan szakmára termett, ahol először kell gondolkodni és csak aztán cselekedni. Az ítélőképessége ritkán hagyja cserben. Az összes tigris között ő a legkönnyebben kezelhető típus.



Vissza a cikkhez »


SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL