Bivaly

Bivaly – a család a mindene

A Bivalyra jellemző a nyugodtság, a megfontoltság és a higgadtság. Alapvetően a biztonságra törekszik. Mind a munkában, mind a magánéletben kitartó és szívós. Mivel nagyon kedveli a békét és a nyugalmat, csak nagy nehézségek árán lehet kihozni a sodrából. A változásokat egyáltalán nem kedveli, ez az embertípus gyakran tehát a megszokások rabjává válik. Csak az ismerős dolgokhoz vonzódik, teherbírása azonban hatalmas. Szinte mindig és mindenben lehet rá számítani.

Érzelmeit nehezen mutatja ki, de ha megtalálja azt, akit szeret, és viszont is szeretik, jóban-rosszban kitart partnere mellett. Családszerető és hűséges típus, viszont nem túl romantikus. Nem túlzottan társas lény. Inkább kevés barátja van, de akit megtisztel e „poszttal”, azzal nagyon mély barátságot tud kötni, és örökre hű marad hozzá.

Szereti a természetet, szívesen kertészkedik. Békés, ezért igen könnyű megszeretni. Szívesen gondoskodik másokról, mindaddig, míg nem éri csalódás. Gyakran kerül vezető pozícióba. Ha családjáról van szó, mindenkit félresöpör az útjából.


Ki illik hozzá?

Kakas, Patkány

Ki nem illik hozzá?

Kecske, Tigris



A Fa-Bivaly feddhetetlen, robusztus, barátkozó, a sportot és testi munkát szerető ember. A szerelemben kitartó és szokatlanul tüzes, viszont igyekszik a partner felett uralkodni.

A Tűz-Bivaly határozott, önfejű és büszke. Anyagias, lendületes, szenvedélyes és közvetlen, rettenetes ellenség és nagyvonalú barát. A lehetetlen feladatok embere.

A Föld-Bivaly állhatatos, hűséges és uralkodó, vasakaratú és hatalomvágyó. A szerénysége tettetett. Nagyra becsüli a dicsőséget, a gazdagságot és a sikert. Megbízható, hűséges barát.

A Fém-Bivaly igényes, bizalmatlan. Kompromisszumos megoldást nem ismer, haragtartó. A partnerével viszont gyengéden bánik, megbízható és hűséges.

A Víz-Bivaly türelmes, a valóság talaján áll, az igazi értéket csalhatatlanul felismeri. Elszánt és kitartó. Vigyázat: ez az érzékeny, jámbor, lojális és dolgos bivaly brutálissá válhat, ha úgy érzi, megcsalják!



Vissza a cikkhez »


SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL