Patkány

Patkány – páratlan és szeretetreméltó

A Patkány társas lény, mégis igen családszerető. Kedveli a népes családot, és igen figyelmes, odaadó szülő válik belőle. Nyugtalan, kíváncsi, barátságos, és sok mindenre nyitott. Az anyagi biztonság szinte mindennél fontosabb számára. Gyakorlatias, kiváló üzletember. Örök túlélő. Olyan fajta ember, akire bátran mondhatjuk: a jég hátán is megél. Minden nehézség után képes talpra állni. Hatalmas életkedvvel rendelkezik, és csak akkor kedvetlenedik el, ha életét túlságosan egyhangúnak érzi.

A szerelem terén érzékeny és szenvedélyes, hűséges típus. Kiváló emberismerő, és józan ítélőképességgel rendelkezik – ezért gyakran kérik ki tanácsait. Munkáját szorgalmasan és kitartóan végzi, de csak akkor, ha úgy érzi, hogy kellőképpen meg is van fizetve.

Keleten tisztelik, sőt nagyra becsülik a Patkányt, ellentétben Európával. Nem véletlen, hogy vele kezdik a csillagjegyek sorát. Intelligens, és bájos, képzelőereje páratlan. Nehéz eldönteni, hogy mikor, mit akar. Szeretetreméltó, de jaj annak, aki megharagítja!


Ki illik hozzá?

Sárkány, Bivaly, Majom

Ki nem illik hozzá?

Ló, Macska


A Fa-Patkány ráérősen éli az életét, kevésbé anyagias és nyereségvágyó, mint a többi patkány. Kreatív, kedves, sikerorientált és ragyogó képzelőerővel rendelkezik. Szívügyekben folytonosan a szeretet jeleit várja.

A Tűz-Patkány tettvággyal teli. Lelkesedő, idealista, alkotó, független, de nem nagyon diplomatikus. Alapos és munkabíró, de nincs önbizalma. Szereti a baráti társaságot és a jó életet. Hajlamos a depresszióra.

A Föld-Patkány ritkán kockáztat. Szereti a rendet, fegyelmet, biztonságot. Realista, óvatos és kitartó. Kényesen vigyáz a hírnevére, keres minden földi jót. Szívügyekben gyakran szentimentális.

A Fém-Patkány körültekintő, munkabíró, jó elemző és alkotó, nagyon önálló, bájos barát. A gyengédség iránti vágya nagyon erős.

A Víz-Patkány csábító személyiség. Nem túl becsvágyó, mindig barátkozó, kicsit puhány, a szenvedélyeit és az érzékiségét kordában tartja. Csak kiszámítható kockázatot vállal. Kövérségre hajlamos.



Vissza a cikkhez »


SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL