Sárkány

Sárkány – szerencsés és tehetséges

Nem ismer lehetetlent, sem félelmet. Minden élethelyzetben képes újra kezdeni. Bátor és szenvedélyes. Hisz a saját szerencséjében, és bármikor van mersze el is indulni utána. Igazi társas lény. Akkor érzi magát a legjobban, ha sokan veszik körül, és még a reflektorfénytől sem riad vissza. Izgalmas és ellenállhatatlan. Önbizalma nem ismer határokat, vezetői beosztásra szinte a legalkalmasabb. Az egyszerű, nyugodt életet nem igazán kedveli. Fontos, hogy mindig történjen körülötte valami.

Nyíltsága, őszintesége sokakat megnyer, szerencsés és tehetséges. Önérzetes, szilárd jellem, sohasem kicsinyes. A szerelemben nem érik csalódások, azokat inkább ő okozza másoknak. A Sárkány nőknek – akik sohasem házisárkányok – éppen ezért sok az ellenségük.


Ki illik hozzá?

Patkány, Kígyó, Kakas, Majom

Ki nem illik hozzá?

Tigris, Kutya



A Fa-Sárkány barátságos, melegszívű, a Sárkányok közül a legkreatívabb. Gyakran nem a Földön jár, zseni ugyanúgy lehet, mint bolond. Gyakran felkapja a vizet, de sohasem haragtartó. Szereti az életet és a szerelmet.

A Tűz-Sárkány nyílt és becsvágyó. Kötelességtudó, tiszteli a másikat, jó a humorérzéke. Ellentmondást nem tűrő viselkedése - főleg az idegenek számára - gyakran elviselhetetlen.

A Föld-Sárkány realista és udvarias, fejlett az igazságérzete. Barátságos komoly és jó szervező - azaz ideális főnök. A szerelemben temperamentumos.

A Fém-Sárkány makacs, önfejű, gyakran spekulatív. Erős egyéniségével, lehengerlő stílusával mindig és mindenhol sztár akar lenni. Ez vezethet új és nagyszerű dolgokhoz éppúgy, mint veszélyes vizekre.

A Víz-Sárkány optimista, demokratikus érzelmű. Jó szervező, kommunikációs képessége kiváló. Éles eszű, erkölcsös, a szerelemben gyengéd és családszerető típus.



Vissza a cikkhez »


SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL