Majom

Majom – ravasz és szellemes

A Majom az örök túlélő. Eleven, kíváncsi és élénk. Minden új felé azonnal nyit, érdeklődik, és kiváló kommunikációs készséggel rendelkezik. Igazi társas lény, szinte bárhol képes elszórakoztatni az embereket. Bizakodóan és derűsen néz a nehézségek elé, örök optimista.

A szerelemben is kedveli a kihívásokat, és az újdonság varázsa igencsak vonzza. Ennek ellenére hűséges típus. Hamar tüzet fog, de ha csalódás éri, gyorsan gyógyul.

Szeret sokat utazni, szinte mindig máshová vágyik, mint ahol jelenleg tartózkodik. Nem kedveli az unalmas, monoton dolgokat a munka terén sem, inkább a változatosság dobogtatja meg a szívét. Általában nem képes a takarékosságra, sőt, pénzügyekben inkább bohém.

Elsősorban tetszeni akar mindig és mindenkinek, és ez sikerül is neki. Éleselméjű és intelligens, a humora kiváló. Egy kicsit ravasz is, de ezzel csak ritkán árt másoknak.


Ki illik hozzá?

Sárkány

Ki nem illik hozzá?

Tigris



A Fa-Majom ösztönös és annyira optimista, hogy úgy képzeli, még a legrosszabb helyzetből is győztesen kerülhet ki. Olthatatlan tudásszomja újabb és újabb felfedezésekre sarkallja.

A Tűz Majom energikus, szenvedélyes, imádja a kalandokat. Ugyanakkor elég gyakorlatias, és óvatos ahhoz, hogy ne szalassza el a győzelmet. Segítőkész, bátor és becsvágyó.

A Föld-Majom intelligens, gyakorlatias és hűséges. Nagyvonalú és megvan az a nagyszerű képessége, hogy a legbonyolultabb problémákat is azonnal és egyszerűen oldja meg.

A Fém-Majom rettenthetetlenül küzd a sikerért. Üzleti érzéke kiváló, makacs, kitartó és büszke.

A Víz-Majom szeretetre méltó, barátságos és megérzéseire hallgat. Tudja, mit akar, és el is éri azt. Nagyvonalú, ugyanakkor önző, útját többnyire szerencse kíséri.



Vissza a cikkhez »


SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL