Ló – vállalkozó szellemű

A Ló barátságos, vidám személyiség. Szeret sokat beszélni, de sohasem rossz szándékból teszi. Egyszerűen fontos számára a kommunikáció, és az, hogy emberek vegyék körül. Jó előadó, imád utazni. Segítőkész, nyitott és módfelett kíváncsi. Szinte mindig jó kedélyű és nagylelkű, néha egy kicsit könnyelmű is. Kifejezetten jó humorérzékkel rendelkezik, szívesen megnevettet másokat. Az anyagiasság egyáltalán nem jellemző rá.

A szerelemben a szabadságra törekszik, ám ha megtalálja igazi párját, akkor a végsőkig kitart mellette és hűséges hozzá. A korlátokat azonban nagyon nehezen viseli el, ezért tanácsos a pórázát minél hosszabbra engedni. Gyűlöli az egyhangúságot, ezért mindig ingergazdag környezetre van szüksége. Nem egy otthonülő típus. Néha kissé szeszélyes, de ezt olyan bűbájjal és kedvességgel teszi, hogy képtelenség rá haragudni.

Jó megjelenésű, hamar magára vonja a figyelmet. Művészetszeretete öltözködésén is meglátszik. A zene, a színház, a sport érdekli, néha maga is műveli valamelyiket. Könnyen lelkesedik, vállalkozó szellemű, többnyire sikeres. Türelmetlenségét szeretetreméltósággal ellensúlyozza.


Ki illik hozzá?

Kecske, Tigris, Kutya

Ki nem illik hozzá?

Patkány



A Fa-Ló kreatív és szenvedélyes. Kevésbé önző, mint a többi Ló. Átlagon felül tehetséges, de gyakran elpazarolja az energiáit. Bátorsága és nagystílűsége briliáns győzelmekhez segítheti.

A Tűz-Ló szenvedélyes, energikus, magának való és becsvágyó. Hamar belelkesül, gyorsan és visszavonhatatlanul dönt. Legtöbbször szerencséje van.

A Föld-Ló nem kettő, hanem négy lábbal áll a földön. Óvatos, megfontolt, de barátságos. Viszonylag szerencsés.

A Fém-Ló átlagon felül intelligens, kitartása és hajthatatlansága a legtöbbször sikerhez segíti. Nem ismer lehetetlent.

A Víz-Ló kevésbé becsvágyó, mint a többiek. Simulékony, kiválóan alkalmazkodik a körülményekhez. Sokszor félénk, de barátságos, kedves, jó a humorérzéke és segítőkész. Nem bírja a magányt, szeret utazgatni.



Vissza a cikkhez »


SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL