Macska

Macska – gyengéd a szerelemben

A Macska ember igen szerény, alkalmazkodó és visszavonuló. Segítőkészsége nem ismer határokat, de olykor képes a lelkizésre. A nagy kihívásokat nem igazán kedveli, inkább a béke, a nyugalom, és a biztonság felé húz a szíve. Született gondoskodó, tiszta szívével vesz részt szerettei életében, és alkalmas is a segítségnyújtásra. Túlzott érzékenysége miatt gyakran bizonytalan és félénk.

Kellemesen tartózkodó, diszkrét társ. Kiismerhetetlen, szavai eltakarják gondolatait. Minden társaságban szívesen látják, és ő is szereti a társaságot. A szerelemben gyengéd, kedves és hűséges, ám igyekszik jól megválasztani partnerét.


Ki illik hozzá?

Kecske, Kutya, Disznó

Ki nem illik hozzá?

Kakas, Patkány, Tigris


A Fa-Macska befelé forduló, kreatív és nagyvonalú. Van humorérzéke, bármibe fog, sikerül neki. Alkalmas kutatói vagy csoportmunkára.

A Tűz-Macska vitalitása és kreativitása szinte hihetetlen. A tettek embere. Sikereket érhet el a szórakoztatóipar területén.

A Föld-Macska felelősségtudata fejlett, szereti a biztonságot és házias, ugyanakkor független. A szerelemben szentimentális, barátként megbízható.

A Fém-Macska erőteljes, lelkileg és fizikailag egyaránt. Sokszor igen veszélyes sportágakat űz. Terveit, elképzeléseit tűzön-vízen keresztülviszi. Segítőkész, hűséges barát, a szerelemben realista.

A Víz-Macska az összes Macska közül a legérzékenyebb és a legösztönösebb. Fantáziadús, sármos, hódító, emlékezőtehetsége elképesztően jó.



Vissza a cikkhez »


SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL