Kígyó

Kígyó – szép és érzelmes

A Kígyó zárkózott, visszavonuló típus. Alapvetően nagyon nyugodt ember. Közel állnak hozzá a könyvek, a kultúra és saját belső világa. Kevés barátja van, inkább a mély barátságokra törekszik. Gyakorlatias, bár életében mindig is a szellemi tervek a legfontosabbak. Tartózkodó a magatartása, gyűlöli a tolakodást, de ha valakit nagy nehezen közel enged magához, ahhoz kedves és figyelmes.

Európában félnek a ravasz emberektől, Keleten bölcsként tisztelik. Ha férfi a Kígyó, kellemes társ. Ha nő, szép, érzelmes és megfontolt. Előre megérzi, mi vár rá. Jóstehetsége irigylésre méltó. Makacs, a szerelemben féltékeny, de nem ad a pletykákra.


Ki illik hozzá?

Bivaly, Kakas

Ki nem illik hozzá?

Disznó, Tigris


A Fa-Kígyó barátságos, éles eszű, szereti a kényelmet. Rajong a szépért, kedveli a művészeteket és a természetet. A szerelemben hűséges, de kibírhatatlanul féltékeny.

A Tűz-Kígyó ösztönlény, parancsoló típus. Meg van győződve a maga igazáról, önfejű és hajthatatlan. A szerelemben a végletek embere: imád, vagy gyűlöl.

A Föld-Kígyó a legmelegebb szívű a Kígyók közül. Bölcs, realista és gyengéd. Kedveli a társaságot, a szórakozást. Szereti az embereket, fogékony a művészetekre.

A Fém-Kígyó intelligens, segítőkész és óvatos. Annyira sikerorientált, hogy a cél, elérése érdekében kisebb csalásokra vagy manipulációkra is hajlandó. Érdekli minden új, minden titokzatos. Az érzelmek fontosabbak a számára, mint a szex.

A Víz-Kígyó komoly, nyugodt, gyakorlatias, érzékeny és jó üzleti érzékkel rendelkezik. Éles esze átsegíti minden nehézségen. Erőit jól tudja felhasználni a cél elérése érdekében.



Vissza a cikkhez
»


SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL