Kecske

Kecske – a legbájosabb

A Kecske örök vidám típus, amolyan örökmozgó. Képes csak a pillanat csodájának élni, és hihetetlenül könnyelmű. Fegyelmezetlen, a kitartás nem igazán jellemző rá, viszont rendkívül független és barátságos. Nagyon nehezen viseli el, ha kényszerítik valamire, szinte mindig „hosszú pórázt” igényel az élet minden területén. Az üzleti és anyagi dolgokhoz nem igazán van érzéke. Jó szándékú, segítőkész, és imád emberek között lenni. Igen kellemes társaságnak bizonyul. Kiváló kommunikációs érzékkel rendelkezik, szinte mindenkivel szót ért és megtalálja a hangot.

Szereti a művészeteket, elegáns, a természet szerelmese. A kínai asztrológia szerint ez a legbájosabb jegy. Különcködésével gyakran meglepi, vagy megbotránkoztatja környezetét. Okos, kedves, egy kicsit mindig szeszélyes, vallásos, vonzódik a természetfeletti dolgokhoz.


Ki illik hozzá?

Macska, Disznó, Ló

Ki nem illik hozzá?

Bivaly, Kutya, Majom


A Fa-Kecske magabiztos és szentimentális. Kreativitása és fantáziája sokszor a sikerek elérésében segíti. Nagyvonalú és segítőkész.

A Tűz-Kecske gyakran esik abba a hibába, hogy drámaian fogja fel a problémáit, annak ellenére, hogy mindig tud segíteni saját magán. Érzékenyen reagál mindenre, ha ellentmondanak neki, gyakran válik agresszívvé, sőt brutálissá.

A Föld-Kecske kissé konzervatív, a többi Kecskénél hűségesebb és önállóbb. Önbizalma ellenére gyakran félénk, naiv. Kötelességeit komolyan veszi. Segítőkész.

A Fém-Kecske érzékeny, magabiztos, ugyanakkor sebezhető. Stabilitásra és harmóniára törekszik, kreatív tevékenységeihez ez elengedhetetlen a számára. Érzékenysége miatt gyakran esik depresszióba.

A Víz-Kecske művészi hajlamú, diplomatikus, ugyanakkor másoktól függ. Néha egocentrikus és nehéz vele kijönni, a következő pillanatban azonban már barátságos és megnyerő. Szereti, ha anyáskodnak fölötte.


Vissza a cikkhez »



SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL