SZÉPSÉG

Schüssler Age protection, a ragyogó arcbőrért - Nyerd meg!

Szerző:
Szabó Anna
A bőröd tőled várja védelmét, ezért válassz értékes anti-aging hatóanyagokban gazdag natúr arckrémet! A Schüssler Age Protection intenzív ránctalanító hatású krémben található hibiszkusz kivonat javítja a bőrhám vízmegkötő képességét szabályozó anyagok megtartását a bőrben, és fékezi a hyaluronsav kiürülését.

 

Fiatal korban a bőr lágy, rugalmas és nagy mennyiségű hyaluronsavat tartalmaz. Az életkor előrehaladtával az egészséges külsőt biztosító enzim termelődése csökken, így a bőr elvékonyodik, szárazabbá válik, ráncok jelennek meg. A gyorsan felszívódó Schüssler arckrém magas hyaluronsav tartalma támogatja a kollagén épségének megőrzését a bőr mélyebb rétegeiben is, ezáltal hidratálttá és üdévé varázsolja a bőrt.


Az értékes natúr komponensek mellett, a narancsból kivont növényi őssejtek visszafordítják a bőr öregedését, a sejtek élettartama megnövekszik, melynek köszönhetően visszaadják a bőr feszességét.


Rendszeres használat esetén a Schüssler Age Protection csökkenti a ráncokat, fokozza a feszességet és segí biztosítani a bőr természetes ragyogását. A gazdag textúrája intenzíven feltölti a bőrt nedvességgel, és selymesen érzést hagy maga után.A Schüssler Natur CosMEDics termékcsalád egyedülálló ásványi só kombinációját tartalmazza, hiszen a Calcium fluoratum, Natrium chloratum és Silicea együtt hatékony megoldást nyújt az érett bőr természetes egyensúlyának visszaállításához.

Nem tartalmaz parabént, szintetikus tartósítószert, parfümöt és színezéket.


Keresd a Schüssler Natur CosMEDics termékeket a patikákban és www.schusslerkozmetikumok.hu weboldalon!

 

JÁTSSZ VELÜNK ÉS NYERJ!

Töltsd ki helyesen a kérdőívet, így részt vehetsz a sorsoláson, és megnyerheted a csodálatos Schüssler Age Protection prémium krémet! >>

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL