FOGYÓKÚRA

A háromszög típus

Szerző:
Szabó Anna

A háromszög típusú nő lábai izmosak, érdemes tehát megmutatni őket a világnak. Vállaival, karcső derekával csodálatosan elegáns. Ünnepelt sztárok is ebbe a típusba tartoznak, mint Mia Farrow, Jamie Lee Curtis.


A háromszög típusú nőnek:

- szélesebbek a vállai, mint a csípője,
- szűk a medencéje, lapos a hasa,
- soványak az alsó lábszárai,
- ha hízik, a hason, a melleken, az arcon, a felső karon, a csípő felső részén és combjain rakódnak le a zsírpárnák.



A háromszög típusú nők tizenévesen többnyire soványak, és sportosak, nagy étvággyal. Meg is lesz ennek a böjtje felnőttkorukban, amikor elkezdenek hízni. Igaz, az ilyen alkatú nők nem lesznek igazán kövérek, mert fegyelmezettek, és tudják, hogyan őrizzék meg alakjukat, miként rendezzék át az életüket. Szeretnek korán kelni, ilyenkor a legenergikusabbak.


Étkezés

Számukra a legalkalmasabb diéta az, amely engedi a bőséges reggelit (frissességük miatt ilyenkor a legjobb az anyagcseréjük), de könnyű ebédet és kevés vacsorát ír elő. Délután egy kicsit nassolhatnak, ezzel új erőre kapnak, és így estére sem merülnek ki olyan nagyon.


Sport

Szeretik az energikus testmozgást, mint például az erős úszás, vagy a kerékpározás. Élvezik az intenzív táncokat, jazzbalettet.


Öltözködés

A felsőrészeknek mindig széles legyen a vállrésze. A derékban szűküljön, bár a túlsúlyos háromszög esetében előnyösebbek az egyenes vonalú kabátkák. A nadrágok simuljanak a bokán. Sportos lábai megmutathatók rövid szoknyában, de ha elhízott, akkor érjenek térdig a ruhák.


Vissza a cikkhez »

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL