FOGYÓKÚRA

A homokóra típus

Szerző:
Szabó Anna

A homokóra típusú nő külseje nem szögletes, inkább kerekded, alakja arányos, hasa lapos, combja gömbölyded. Olyan szépségek tartoznak ebbe a csoportba, mint Naomi Campbell, Raquel Welch, Brigitte Bardot. Ha homokóra alkatú vagy, bízvást reménykedhetsz abban, hogy életmód-változtatással, diétával, sporttal rájuk fogsz hasonlítani.


A homokóra típusú nőnek:

- arányosak a vállai és a csípője
- egyenletes a súlyelosztás a mell és a csípő tájékán
- csípője mindig kigömbölyödik kissé
- ha hízik, minden testtájékra lerakódik egy kis felesleg, de főként a csípő alsó részére és a fenekére
- gömbölyű a melle és a feneke is.



A homokóra típus gyakran rendszertelenül eszik, szeret nassolni, sok kávét, esetleg alkoholt fogyaszt. Ettől érzi magát kimerültnek, fáradtnak, túl sok energiát használ fel azért, mert élete nem harmonikus.


Étkezési tanácsok

Tégy rendet az életedben, hagyd abba a csipegetést, eszegetést, étkezz naponta háromszor. Egyél alacsony zsírtartalmú, fehérjedús ételeket, mint a csirke, a hal, a túró, és sok gyümölcsöt, nyers vagy enyhén párolt zöldséget.


Sportolási tanácsok

A rendszeres, de nem nagyon kimerítő sportolás a legjobb a számodra. Mivel tested arányos, olyan testmozgást végezz, ami erősíti izmaidat, és kihasználja hajlékonyságodat. A jóga, a tenisz, az úszás és a gyors séta ideális.


Öltözködési tanácsok

A karcsú homokóra számára adott a legszélesebb stílusválaszték. Az egyenes szűk szoknya és a farmer szexi lehet, de ugyanilyen hatást nyújthat egy laza, bő felsőrész szűk nadrággal. Jól mutat a derékig érő kabátban, vagy a csípőt alig takaró kerekített szabású zakókban. Ha pedig túlsúlyos vagy, előnyös egy egyenes vonalú, hosszabb felsőrész.


Vissza a cikkhez »



Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL