DIVAT

Téli melegség

Szerző:
Szabó Anna
"Alig várom, hogy jó hideg legyen – mondta tegnap barátnőm izgatottan a telefonban – mert végre felvehetem az új kabátomat meg a vadiúj garbómat!" Persze, egy férfi csak mosolyogna egy efféle kijelentésen, de mi nők, tökéletesen megértjük az ilyen érzelmi kitöréseket.

Mert mi a szürke, esős novembert is barátságosabbnak látjuk egy trendi, prémgalléros, térdig érő kabátban, az álmos hétfő reggelt is emberségesebbnek egy lurexszállal átszőtt, kámzsanyakú pulcsiban, meg a fagyos decembert egy szemet gyönyörködtető, testet pedig melengető sapka-sál-kesztyű-szettben.

Ha pont ilyesmikre vágysz, és már látod is magadat a fenti cuccokban, rajta, szemezgess a Coexis kínálatából! Garantáltan találsz majd számos csábító darabot, elegánsabb és sportosabb vonalvezetésű kabátot, hosszú fazonú, megkötős övvel bolondított puha pulcsikat, csinos ceruzajeanseket (és hozzá illő farmerblézert!), meg ezernyi színű, egymással persze harmonizáló sapkás-sálas összeállítást.

Persze, a bőség zavarával küszködve egyáltalán nem könnyű mindent átfogó mérleget vonni, mi is a divat idén szeptembertől februárig, ezért – hogy picit konkrétabbak és tetten érhetőbbek legyünk – kukkantsunk be az ízig-vérig mai, trendi márka kreatív kulisszái mögé. Lássuk csak...  

 

Sweet, sweet harmony... Gyönyörű, mályvaszínű pulóver, csavartmintával, finoman átlapolt nyakkivágással - romantikus lelkű lányok előnyben.

Melangeszürke, hosszú fazonú, pihe-puha pulcsi – viseld széles övvel, hogy még trendibb légy!


Egy combközépig érő, nőies vonalvezetésű tunika, derekán megkötős övvel, álomszép, mályva-púderrózsa színpárosítással térdcsizmával az igazi! 



Csajos, derékig érő kordkabát, legombolható szőrmegallérral, nyakán és zsebén finoman kidolgozott részletekkel, klasszikus őszi slágerszínekben: csokoládébarna, ezüstszín, antracitszürke, fekete. Hosszú ujjú, galléros-gombos díszítésű, az alakot hangsúlyozó felső és egy régi-új kedvenc: puha, jó kis tekergős, csíkos sál.

 


Szikrázóan fehér, hosszú fazonú pulóver, derekán saját anyagából való övvel. Remekül megy mindenhez és mindenkinek. Kifejezetten slágergyanús darab.


Ehhez a kabáthoz nincs mit hozzátenni. Egyszerűen tökéletes: mély, csokoládébarna szín, az új trendet korrektül felmutató öv, nagyon finom, prémdíszítésű gallér, pont ideális hossz (mert jó lesz a farmeredhez is meg a szexi ceruzaszoknyádhoz is), és sikít róla, hogy finom meleg.
A kedvencem a mellrészen lévő helyes kis zseb. 
 


Variációk egy témára: trendi, fiatalos pulóverek, gazdag színpárosítású csíkozással, nőies V-nyakkivágással. Barátnők számára kifejezetten ideális viselet. 


Lélegzetelállítóan szép, ezüstösen csillámló pulóver, hatalmas kámzsanyakkal, rendkívül finom kötésmintával – nagyon puha és nagyon trendi darab.


Puha kötésű, klasszikus színvilágú garbó, térdig érő, ötletesen patenttal és zipzárral záródó kabát.

Nagyszerű alternatíva az „attól, hogy hideg van, még lehetünk csinosak„ jelzésű problémakör feloldására.



Haladjunk most alulról felfelé: ízlésesen koptatott ceruzafarmer, rafináltan sportos és mégis nőies  stílusú, prémgalléros kabát, a csípőt melegen a trendet meg tökéletesen fedő pulóver. Mintha csak a kifutón sétálnál.

Enyhén karcsúsított, ezüstös fényben csillámló antrcitszürke pulcsi, igéző kámzsanyakmegoldással. A kevesebb néha több szemléletes iskolapéldája.


Csábító összeállítás a Szerelmednek: khaki-fehér-olívazöld csíkozású, V-nyakú pulóver, színben harmonizáló, halszálkamintás sál, galambszürke, nagy, trendi zsebekkel ellátott kordkabát. Telitalálat ez az összhang, öröm ránézni a fotóra (meg persze a srácra).

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL