REJTÉLY-MISZTIKA

Fények, zörejek, rejtélyek

Szerző:
Szabó Anna
Titokzatos környezeti hatásokról, szokatlan égi látványról, és az általuk keltett félelmekről már többen beszámoltak. A következő történetek bizonyára felkeltik figyelmedet, ha érdekelnek a rejtélyes események.
Túlvilági látogató?

Egy téli éjszakán valami szokatlan dolgot észleltem és láttam. Soha semmilyen misztikus esetet nem tapasztaltam magam körül egészen addig az éjszakáig. Páromnak néhány hónappal ezelőtt meghalt a testvére. Nem tudom, hogy vele kapcsolatban történt-e mindaz, amit átéltem, és amitől azóta is rettegek. Azon az éjszakán a páromnál aludtam, és hatalmas zajra ébredtem.


A szobában természetesen koromsötét volt, sehonnan sem szűrődött be fény. Felültem az ágyban, és rövid időn belül egymás után kétszer is hallottam erős ajtócsapódást, amin csodálkoztam is, hiszen minden ajtót kulcsra zártunk.


Nagyon féltem, patakokban folyt a hátamon a veríték

Mégis kíváncsian vártam, történik-e még valami. Nem sokkal később az előzőnél jóval hangosabb zaj hallatszott. Olyan hang volt ez, mint amikor egy bútordarabot tolnak át egyik helyről a másikra. Gyorsan bebújtam a takaró alá, a szívem hevesen vert. Később vettem csak észre, hogy mozdulatlanul bámulok az üvegajtóra, amely az előszobába nyílt. Szinte vártam, hogy valaki benyisson rajta. Hirtelen hatalmas fény árasztotta el az előszobát, és teljesen átvilágította a szobát, ahol aludtunk. Ez a fényjelenség mintegy két-három percig tartott.


Nagyon nehezen aludtam el utána

Reggel megkérdeztem a családot, járt-e kint valamelyikük éjszaka az előszobában, felkapcsolták-e a villanyt, de kiderült, hogy rajtam kívül mindenki aludt, és senki nem hallott semmit. Lehet, hogy a kedvesem testvére jött vissza meglátogatni bennünket a túlvilágról? Az volt a legérdekesebb, hogy minden zaj és fény kintről érkezett. Édesapámnak elmeséltem, aki elhiszi, hogy mindez megtörtént velem, de a többiek szerint csak egy álom volt.

Jelige: „Nagyon félek


Egy furcsa csillag

Hazafelé tartottunk a barátaimmal, és szokás szerint megálltunk beszélgetni annál az útkereszteződésnél, amelynél elválnak útjaink. Sok mindenről esett szó, többek között – egy könyv kapcsán – az UFO-król is. Alighogy szóba kerültek, észrevettem, hogy az égbolton sárgán és pirosan villogni kezd egy csillag. Olyan volt, mintha lassan közeledett volna felénk. Szinte a földbe gyökerezett a lábunk, olyan volt az egész, mintha valamilyen mágneses erő hatott volna ránk.


Mozdulni sem mertünk, mert a csillag szinte „figyelt” bennünket

Egy hónap elteltével ugyanott és ugyanazokkal a barátaimmal még egyszer megismétlődött a dolog. Ráadásul úgy vettük észre, hogy valaki követ is bennünket. Egyébként máskor is előfordult hasonló eset, és mindezek alapján azt kell mondanom, hogy hiszek az UFO-k létezésében.

A történetet Erzsébet küldte. Köszönjük!


Lehet, hogy Te is?

Lehet, hogy Te is átéltél már hasonló titokzatos históriát? Netán földönkívüliekkel találkoztál? Vagy telepatikus képességekkel rendelkezel, és előre megérzel bizonyos eseményeket? Megfejthetetlen és visszatérő álmaid vannak? Misztikus jelenségeket tapasztaltál? Írd meg nekünk az ilyen és ehhez hasonló átélt, rejtélyes históriáidat a Női Portál palackpostájába, hogy megoszthassuk Olvasóinkkal. A legérdekesebb írásokat megjelentetjük a Sztorik, rejtélyek rovatban.
Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL