HOROSZKÓP

Indián horoszkóp

Szerző:
Szabó Anna
Az indiánok az állatok természetrajza alapján következtetnek az emberek horoszkópjára. Szerencsére sikerült megszereznünk a rézbőrűek jövendölését. Nézzük meg, mit ígérnek számunkra…
Sólyom (március 21. - április 21.)

Gyors, tevékeny, könnyen alkalmazkodik a változásokhoz. Nagy jelentőséget tulajdonít a tervezésnek, de hát egy-egy lecsapás előtt a sólyom is terepszemlét tart. Ideális partnere: a Cinege, aki idővel megtanítja, hogyan mozogjon kényelmesen a földön (hogy ott is olyan kecses legyen, mint az égen).

Mit hoz a jövő?

Télen a természet álomba merül: visszavonulnak a ragadozó madarak is. A Sólyom jegyében születettek is lelassulnak, ezért vállalj kevesebbet. Továbbá kerüld a sólymokat mindig is fenyegető veszélyt: ne merülj el a részletekben.


Majom (április 22 - május 21.)

Találékony, ötletes, főként kézügyességével tűnik ki. Őseleme a föld, ezért biztos, szilárd támaszt keres a világban. A Majom számára egy Kígyó a legmegfelelőbb pár. Akadályt nem ismerő bátorsága és leleményesség lenyűgözi a Kígyót, akinek rajongása csak erősebbé teszi a Majmot.

Mit hoz a jövő?

Meglepetésekre számíthatsz. Ám munkahelyeden és a magánéletben is légy résen! Az éved egyértelműen jól fog zárulni.


Mókus (május 22. - június 21.)

Érzékeny, gyors, figyel környezete legkisebb rezdülésére is. Rendkívül mozgékony, tele van energiával. Hozzá illó társa a Bagoly, tőle megkapja a biztonságot, amire a Mókus mindig is vágyik.

Mit hoz a jövő?

A tél fordulópont lesz az életedben. Energiádat most ne új célok, ötletek kidolgozására fordítsd. A szerelemben szerencséd lesz. Új partnered gondoskodik róla, hogy felhőtlen boldogságban köszöntsd majd „igazi” évszakodat, a tavaszt.


Papagáj (június 22. - július 22.)

Alapvetően vidám, szereti a társaságot, ragaszkodik a családjához. Jó érzéke van a pszichológiához, ösztönösen segít a barátain. A Papagáj párja a Lúd: mindkettőjüknek mérhetetlen a türelme. Ez boldogságuk záloga.

Mit hoz a jövő?

Egy ideje kedvezően alakulnak dolgaid, ha ügyes vagy, meglovagolhatod szerencsédet. Érzelmi és szakmai téren is ragadd meg a lehetőségeket! Ne feledd: a Papagáj igazi évszaka a nyár lesz.


Hal (július 23. - augusztus 22.)

Imádja a csillogást, a fényt, az év legvilágosabb hónapja az övé! Jól alkalmazkodik a körülményekhez, kedveli a luxust, szereti a mozgalmas életet. A Halhoz legjobban a Csiga illik, aki el is várja partnerétől a csillogást.

Mit hoz a jövő?

Nehéz tél vár a Halakra. De ne csüggedj, ahogy kitavaszodik, rendbe jön minden, vár a szerelem, elmúlnak a munkahelyi gondok.


Kutya (augusztus 23. - szeptember 22.)

Töprengő, gondolkodó lény. Megfontolt, mások számára túlságosan is komótos. Leginkább csak saját magára számít. A Kutya társa a Róka, segítségével ugyanis sokkal könnyebben feloldódik a társaságban, könnyebben megszabadul gátlásaitól.

Mit hoz a jövő?

Itt a nyugalom és a pihenés ideje. Egy időre hagyj fel a család és a batárok istápolásával. Ne vedd mindenki baját a válladra, gondolj egy kicsit magadra is. Csak így fog jól záródni az éved.


Cinege (szeptember 23. - október 22.)

A Cinege, akárcsak minden madár, egyszerre tartozik az éghez és a földhöz is. Energiájának nagy részét a szelek és ellenszelek közötti lavírozással tölti. Bőkezű, bátor és hisz a csodákban. Jó üzleti érzéke van. Igazi társa a Sólyom, tőle ugyanis energiát kap elképzelései, tervei megvalósításához.

Mit hoz a jövő?

A viharok elmúltával nyugodtabb idők következnek. Bár szinte semmi sem sikerül úgy, mint ahogyan szeretnéd, mégis megkönnyebbülten lélegezhetsz fel így az év vége felé. Előbb-utóbb rendezed életedet, megszabadulsz a gondoktól.


Kígyó (október 23. - november 22.)

Sohasem akkor és sohasem úgy valósítja meg elképzelését, ahogyan szeretné. Ez azonban nem szegi kedvét, sőt: a Kígyó sokkal többre képes, ha akadályokba, nehézségekbe ütközik. Szívesen és érdeklődve hallgatja mások tanácsát, főként párjának, a Kutyának a szavára ad igazán.

Mit hoz a jövő?

A Kígyók ősszel érzik jól magukat a bőrükben. Az ősz azonban mindjárt elmúlik, átveszi helyét a hideg tél. Mivel szereted a kihívásokat, így is számos szakmai és személyes siker vár rád.


Bagoly (november 23. - december 21.)

Éjszaka él, ezért azt is észreveszi, amit mások egyáltalán nem. Jók a megérzései, gyorsan „kapcsol”. Zárkózott, gyakran hosszú időre van szüksége ahhoz, hogy valódi barátra leljen. Igazi partnerre a Mókusban találhat.

Mit hoz a jövő?

A tavasz, a nyár sohasem kedvez a Baglyoknak. Ez azonban még odébb van. Télen elnyeri lelki egyensúlyát, rendeződnek kapcsolatai, sikert siker követ otthon és a munkában egyaránt. Vigyázz, hogy az új év elején nehogy megint hullámvölgybe kerülj majd!


Lúd (december 22. - január 20.)

Kitartó, állhatatos mindenben. Fél az ismeretlentől, ezért sokszor türelmetlen másokkal, képtelen elfogadni barátai gyengéit. A Mókus éppen ezért lehet hasznos társa a Lúdnak: mellette ugyanis megtanulhatja, mit jelent a rögtönzés, a nagyvonalúság.

Mit hoz a jövő?

A Lúd évszaka a tavasz lesz, ekkor bebizonyíthatja, mennyire kitartó. Amikor a többiek fáradtak, a Lúd erőre kap. Az év vége a várva várt erőpróbák igazi kezdete.


Csiga (január 21. - február 19.)

A legfontosabb, hogy hasznosnak érezze magát, segíthessen másokon. Vidám természetű, kedveli a társaságot. Egy Csigának a Hal a legmegfelelőbb társ: együtt ugyanis csodákra képesek.

Mit hoz a jövő?

A tél nem különösebb öröm a Csigának. Ám tavasszal erőre kap. Nagytakarítás, rendrakás, segítés az ismerősöknek, baráti kirándulások – olyan programok, amelyeken a Csigák igazán jól érzik magukat.


Róka (február 20. - március 20.)

Meglehetősen heves, érzelmeiben szélsőséges. Sokszor ezért is magányos. Lelke mélyén érzékeny. Ha szeret, érzelme egy életre szól. Többek között a magányosság hozza közel egymáshoz a Rókát és a Kutyát. Ketten elég erősnek érzik magukat, hogy szembenézzenek a világgal.

Mit hoz a jövő?

A tél nyugodt és csendes, érzelmi és szakmai válságoktól mentes lesz. A legfontosabb, hogy félrevonulásoddal, érzékenységeddel ne rontsd el a családi ünnepeket. Mert mikor máskor engedhetnéd közel magadhoz azokat, akiket szeretsz, ha nem ilyenkor?

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL