SZEX, SZERELEM

Mit tanulhatsz a pornósztároktól?

Szerző:
Szabó Anna
Annak ellenére, hogy utálod, ha pasid pornót néz, érdemes kicsit elgondolkozni azon is, vajon mi az, amit hasznosíthatnál ezekből a sikamlós filmecskékből. Tanulj velünk!

 

A pasid tiltakozik, miszerint ő sosem néz ilyesmit? Egyértelmű, hogy hazudik. Szinte nincs olyan egészséges férfi, aki legalább titkon ne pillantott volna még bele némi erotikus tartalommal bíró műbe. Te jó kislány vagy. Talán undorodsz a pornótól, sőt, már-már megveted azokat a lányokat, akik bevallják, időnként megnéznek néhány szexfilmet? Légy őszinte magadhoz. Ugye mégis izgat a kérdés, pasid vajon miért nézi ezeket nyál csorgatva, mint akit meghipnotizáltak?

1. Mutass egy kicsivel több lelkesedést bébi!

A jó kislányok felfogása szerint: sokan úgy gondolják, nem a szex a legfontosabb az életben. A karrier, a háztartás, a gyereknevelés, sokkal előbbre való a nemi életnél. Így hát ha drága párod úgy érzi jó lenne egy kicsit hanyatt fekvésben „edzeni”, kifogásokat keresel és megmagyarázod miért nem érsz rá most a szexre.



A pornósztárok titka: az igazi élvezet lényege, hogy fenntartások nélkül vágjunk bele. A pornóbébik így aztán nem sokáig lacafacáznak. Testbeszédükkel, gesztusaikkal, öltözködésükkel csakis egyet sugallhatnak: kívánom! A pornóbébik tudják, milyen lehangoló érzés, ha szeretnél fejest ugrani valakivel a hálószoba legpuhább párnái közé, aki ezt nem akarja. Hiszen ez olyan, mint amikor te romantikus vacsorára vágysz, pasid viszont csak a tévét bámulná... mint a falra hányt borsó.

Mit kellene tenned? Na figyelj: Vedd kezedbe az irányítást! Ébreszd fel párod egy forró hasára adott csókkal. Küldj neki rakoncátlan üzenetet, mennyire kívánod, akár napközben is. Nézz mohón a szemébe és mondd el, mennyire be vagy indulva.

2. Engedd ki a hangod!

A jó kislányok felfogása szerint: jaj, nem akarok közönséges lenni, inkább némán szeretkezem, nehogy a szomszédok meghallják. Ezért inkább összeszorított ajkakkal szeretkezel, mintha ott sem lennél.

A pornósztárok titka: A szexdémonok egyértelmű jelzésekkel adják partnerük tudtára, milyen nagy élvezetben van részük. Nyögdécseléssel, sikolyokkal, piszkos szavakkal fejezik ki a kéjes pillanatok gyönyörét.
Ők aztán igazán jelen vannak az aktusban. Partnerük megmarkolja, néha még meg is paskolja feneküket, főleg, hogy erre még kérik is őket.

Mit kellene tenned? Na figyelj: A legjobb az aranyközépút. Semmiképp sem kell rájátszani a dologra, mert attól nevetségessé válhatsz, de a férfiak szeretnék tudni, hogy sikerült-e örömet okozniuk neked. Ne fogd hát vissza magad, engedd szabadjára a lelkedből feltörő hangokat! Finom nyögésekkel, sóhajtozással, kedves – vagy akár gerjesztő szavakkal fűszerezd meg az együttlétet. Mondd ki bátran mi esne jól, vagy, hogy mennyire élvezed a szexet. Ha a férfi tudja, hogy jól csinálja, még több erőt és örömet fog okozni neki a szerelmeskedés. Élvezz gátlástalanul! Ez a felszabadultság, mint egyfajta bumeráng oda-vissza hat köztetek.

 

3. Szeresd "AZOKAT" a dolgokat!

A jó kislányok felfogása szerint: Nem szereted hátulról csinálni... nem szereted látni magad közben, kövérnek érzed magad, legszívesebben a paplan alatt szeretkeznél... viszolyogsz az orális szextől, és hülyeségnek tartod a tűsarkúban való szeretkezést? Hát így nem leszel túl gerjesztő...

A pornósztárok titka: Ők mindent szeretnek. Számukra nincs tabu. Ha a partnerük kutyapózban szeretné, hát legyen kutyapóz! Az általános forgatókönyv szerint először orális szexszel kényeztetik egymást a párok. Később rátérnek a lényegre, majd különféle figurákat mutatnak be, a lehető leglátványosabb pózokat, - amiket elsősorban ugyan a kamera látószöge miatt alkalmaznak- végül pedig az orgazmus közeli férfit ízes orális szexben részesítik, így ennek keretében fejezik be a mozit, a férfi látványos elélvezésével. Anális szex? Semmi akadálya! Ha láttál már pornófilmet, bizonyára ezeknél a jeleneteknél akadtál ki a legjobban. „Fúúúúj!”

Mit kellene tenned? Na figyelj: Senki nem mondta, hogy holnaptól ne legyenek többé tabuk. Csupán egy kicsit nagyobb rugalmasságra kellene szert tenned. Te is egyre jobban fogod élvezni. Lehet, hogy eleinte kissé szokatlan lesz boával a nyakadban ízesített óvszert húzni a párod péniszére, de idővel rá fogsz jönni, mennyire hiányzott az életedből a szexuális változatosság. Az orális szex pedig igazán jó dolog, hidd el!

4. Segítsd magad még nagyobb élvezethez!

A jó kislányok felfogása szerint: az önkielégítés olyan intim tevékenység, melyet kizárólag egyedül végezhetünk, de azt is nagyon ritkán illik csak és természetesen életünk végéig titokban kell tartanunk... isten ments, hogy szex közben, vagy előtt magamhoz nyúljak!

A pornósztárok titka: Ők aztán nem titkolják, hogy szeretik felfedezni a testüket. A korábban bemutatott forgatókönyvnek van egy olyan változata is, melyben a hölgyek először önmagukat kényeztetik. Az előjáték részeként simogatják, dörzsölgetik mellbimbójukat, csiklójukat, vaginájuk nyílását. (A leszbi pornó most nem tartozik ide...)

Mit kellene tenned? Na figyelj: Ne légy gátlásos! Minél jobban felfedezed a tested, annál jobban fogod élvezni a szeretkezést. Ha a pasid meglátja, hogy saját magadat simogatod, el fog ájulni a gyönyörtől. Bátran dörzsölgesd a mellbimbód, és szeretkezés közben ingereld a csiklód. Isteni lesz, meglátod! A tény, hogy közben partnerednek mekkora élményt okozol ezzel, pedig azt bizonyítja, hogy még inkább megéri a próbát!

5. Legyenek új dicséretek az ágyban!


A jó kislányok felfogása szerint: nagyon kellemes volt... nagyon jó volt. Igazán élveztem. Mondaná a jó kislány a szeretkezés után. Uncsi...

A pornósztárok titka: A szexi lánykák folyamatosan azt hajtogatják: „te vagy a legjobb! Imádom a kemény farkad, csináld még, érezni akarom a keménységed.” stb.. természetesen ennél még cifrábbakat is mondanak, de már én sem merem leírni.

Mit kellene tenned? Na figyelj: Hajrá! Itt az idő, hogy megkoronázd párod egy érdemrenddel. Ha azt mondod neki, "életemben nem szexeltem ilyen jót, mint veled", ha kifejted, mit élveztél a legjobban, melyik mozdulata volt olyan isteni, pasid a mennyekben fog járni a boldogságtól. Ha reggel te ébredsz elsőnek és ő még alszik, légy kreatív! Rejts el egy szexi üzentet az ágyban, melyben leírod, hogy ő a legjobb pasi akivel életedben szeretkeztél.

6. Fantáziálj!


A jó kislányok felfogása szerint: fantáziálni csak itt belül, csendben szabad...

A pornósztárok titka: Szexuális fantáziában nem lehet hiány, hiszen már maga a pornó is egy szexuális fantázia bemutatása.

Mit kellene tenned? Na figyelj: Mondd el mire vágysz, miről ábrándozol. Osszátok meg egymással titkos vágyaitokat és legközelebb akár ki is próbálhatjátok! A nemi életet garantáltan felpörgti egy jó kis közös ábrándozás, hát még a megvalósítás fázisa!

 

7. Ne tégy vele szívességet!

A jó kislányok felfogása szerint: „Drágám, mivel ma olyan jó fiú voltál, megajándékozlak az orális szexszel. Ha segítesz a takarításban, még kutyapózban is csinálhatjuk...”

A pornósztárok titka: A pornósztárok köreiben a „malackodás” nem kifejezetten férfi szokás. A lányok ugyanúgy vágynak a különféle pózokra, az orális szex élvezetére. Így aztán számukra nem jelent különösebb gondot, hogy megértsék ezeket a vágyakat.

Mit kellene tenned? Na figyelj: Ne tégy több szívességet! Próbáld meg te is éppúgy élvezni a különlegesebb szexuális mechanizmusokat akár a párod. A lelki terrort pedig mindenképpen tartsd távol a hálószobától. Ha ilyen eszközökkel próbálod elérni, hogy pasid levigye a szemetet, hamarosan tényleg azon kapod majd magad, hogy a ponrócicák társaságába menekül egy kis kényeztetésért.

8. A változatosság gyönyörködtet


Emlékszem.. mikor szegény nagymamám megtudta, hogy szeretem a majonézt, minden reggel-délben és este majonézes szendviccsel próbált kedveskedni nekem. Két hétnyi intenzív majonéz falástól aztán kiütéseket kaptam és vagy fél évig rá sem bírtam nézni a majonézre... hogy miért meséltem el ezt a történetet?

A jó kislányok felfogása szerint: Ha kitalálták mit szeret a párjuk, ezentúl csak és kizárólag ezt a módszert alkalmazzák annak érdekében, hogy eljuttassák szerelmüket a csúcsra. Szeretkezés közben másra sem koncentrálnak, így a saját élvezetüket hajlamosak a háttérbe szorítani még akkor is, ha párjuk talán valami újra, valami másra vágyna. Majonéz, és punktum!

A pornósztárok titka: A változatos szexuális együttlét bemutatása elmaradhatatlan egy pornófilmben. Pózról pózra váltakozva látható amint a lányok élveznek. Bár pontosan tudják mi a jó a másiknak, mikor milyen mozdulatok milyen reakciókat váltanak ki partnerükből, ezeket a hasznos információkat mégis változatosan alkalmazzák.

Mit kellene tenned? Na figyelj: Elsősorban koncentrálj arra, hogy amit csinálsz, azt élvezd is. A vágyak vezéreljenek és ne a megszokás!

9. Légy nyugodtan önző!


A jó kislányok felfogása szerint: „A lényeg, hogy ő elmenjen. A többi nem számít. Ha szerencsém van, nekem is lesz majd orgazmusom, de ha nem, az sem számít. Örülök, ha látom, hogy neki jó volt.”

A pornósztárok titka: Míg a jó kislányok önfeláldozóan vetik alá magukat az aktusnak, a pornósztárok szinte magukra rángatják partnerüket hiszen annyira kívánják a szexet.

Mit kellene tenned? Na figyelj: Az előző jó tanácsból kiindulva,élősorban tedd azt, ami neked élvezetet nyújt! Engedd el magad, amennyire csak tudod, és élvezz! Bátran foglalkozz magaddal, hiszen pasidnak is annál jobb, minél lazább vagy és minél jobban élvezed a dolgot.


10. Elég a taposómalomból!


A jó kislányok felfogása szerint: „Egész héten gályáztam. Hétvégén megérdemlek egy kis lazítást. Alig várom, hogy begubózzak, körmöt lakkozzak és olvassam a kedvenc pletyka lapjaimat. Most végre megnézhetem a kedvenc sorozatom elmulasztott részeit is. ”

A pornósztárok titka: Pezsgőfürdőben, lovardában, szálloda óriási ágyában fekve... különféle izgalmas helyszíneken láthatóak a cicababák. Bár a valóság egészen más lehetőségeket nyújt, néhány látványelemet érdemes lehet a szexfilmekből kölcsönözni.

Mit kellene tenned? Na figyelj: Ilyenkor kéne egy kissé önfeláldozóbbnak lenni, nem szex közben. Az együtt töltött perceket egymás társaságában kellene tölteni és nem külön-külön tevékenységeket folytatva. A szexhez is meghozza a kedvet az együtt töltött romantikus hétvége valamelyik wellness szállóban, egy kirándulás a természetben, vagy bármely közös kiruccanás. Együtt pihenjetek! Kényeztessétek egymást és felejtsétek el a mindennapi gondokat!

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL