MÁGIA

Szerelmi láng a Valentin-napi szexmágia segítségével

Szerző:
Szabó Anna
Ha szeretnéd magasabb szintre emelni a kapcsolatotokat, mélyebb köteléket kialakítani egymás között, felébreszteni a régen kihunyt szenvedélyt vagy elérni, hogy bekövetkezzen a nagy áttörés, egy sorsfordító változás a viszonyotokban, akkor végezd el a Valentin-napi szex mágiát! 

 

Ez a szerelmi varázslat teljesen biztonságos, nem sérti senki akaratát, ezért ha úgy kívánod, akkor beavathatod a párodat is, de „titokban" is elvégezheted a ceremóniát, amellyel nem csak a következő szintre léphettek a kapcsolatotokban, de szorosabbá és erősebbé teszi a köztetek levő szerelmet és felélénkíti a szenvedélyt és a tüzet, hogy életteli teli lehessen a viszonyotok.

Kellékek

13 piros gyertya

Pezsgő

Eper

Tejszínhab/eperszósz/csokiszósz

Méz

Gyógynövénykeverék: ánizs, fahéj, csipkebogyó, rózsaszirom, kardamom, kömény

A varázslat menete

Valentin napján tedd meg a következő lépéseket: forrázd le a gyógynövénykeveréket és legalább egy órára áztasd be az epreket. Addig tedd a hűtőbe.

A szobában helyezz el 13 piros gyertyát.

Igyatok pezsgőt a pároddal, amibe tedd bele a beáztatott epreket.

Vacsora, nassolás vagy akár előjáték közben, érd el, hogy lenyalja az ujjadról a mézet és te is az övéről, miközben azt kántálod magadban: „Én a tiéd, te az enyém, szíveink most összeforrnak."

Utána töltsetek el egy kis időt, hangolódjatok rá a szeretkezésre.

Mikor készen álltok, akkor bújjatok az ágyba, égjenek a gyertyák, legyen jó illat a szobában.

Érd el, hogy eper- vagy csokiszósszal, esetleg tejszínhabbal, de felrajzolhass a mellkasára egy szívet és bele a neved kezdőbetűjét. Ha nincs lehetőségedet, akkor csak a nyáladdal. Fontos, hogy közben azt mond magadban : „Nevem és képem a szívedbe most beleég, ahogy te az enyémbe." Ezt követően természetesen lenyalhatod róla a tejszínhabot vagy a szószt, ha abból sikerült valamelyiket rákenned, növelve vele a hangulatot.

Most már nyugodtan rátérhettek a lényegre és szeretkezhettek. Élvezd önfeledten, add át magadat a párodnak teljesen és mikor úgy érzed, eljut egyikőtök a végkifejlethez, jussanak eszedbe a következő szavak :"Lilith, Astarte és Káli kössetek össze bennünket." És gondolj arra, mi az, amire vágysz...

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL