ANGYALISKOLA

Az évszakok angyalai

Szerző:
Szabó Anna
Az évszakok mágiájával a jólét és a harmónia létrehozásán dolgozhatunk. Az évszak első napjaiban mindig az adott évszakért felelős angyalt idézhetjük meg általános jólétünk érdekében. Más ügyekben az évszak közben is szólíthatjuk az „ügyeletes” angyalt.
Tavasz

A tavasz első napja március 21. A tavasz újjászületést, megfiatalodást, új ötleteket, barátságokat, szerelmet, alkotókedvet hoz magával. A mágiát alkalmazhatjuk a gyógyítás, a megtisztítás, a lelki élet egyensúlya, a termékenység érdekében.

A tavasz színei: a pasztellszínek
A tavasz uralkodó angyala: Milkiel
A tavasz vezetője: Spugliguel

Az évszak kezdetekor kérd a segítségüket annak érdekében, hogy harmonikus, kiegyensúlyozott életed legyen.


Nyár

A nyár első napja június 21. A nyár a gyors növekedés, a mély szerelmi egyesülés, és az erő évszaka. Az ebben az időszakban végzett mágia elhozza számodra a szerelmet, a szépséget, a védelmet, a fizikai energiát, a bátorságot.

A nyár színei: zöld, kék, rózsaszín és a sárga vibráló árnyalatai
A nyár uralkodó angyala: Tubiel

Az évszak első napjaiban kérd a segítségét annak érdekében, hogy a harmónia uralja napjaidat.


Ősz

Az ősz első napja szeptember 21. Az ősz az aratás, a beteljesülés, a téli hónapokra szóló tervek kiötlésének, és az elvarratlan szálak eldolgozásának évszaka. Az ilyenkor végzett mágiát a munkával kapcsolatos dolgok, a gyógyítás, a nagy vagyontárgyak érdekében lehet alkalmazni.

Az ősz színei: a narancs, az arany és a mélysárga
Az ősz uralkodó angyala: Torquaret


Tél

A tél első napja december 21. Ez az évszak a pihenés, az eredmények felmérésének, és a hosszú távú tervek előkészítésének ideje. A csendes alkotás közben történő relaxáció igen gyakori a hideg hónapokban: most van szükség arra, hogy többet aludjunk, és a testet-lelket is bővebben tápláljuk. Az ilyenkor végzett mágikus tevékenység a betegségek kiűzésére, meditációkra, a rossz szokásoktól való megszabadulásra irányul.

A tél színe: a fehér, a zöld, a piros és a szürke
A tél uralkodó angyala: Attaris

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL