Talán a legnagyobb gondosságot a tészta sütése igényli. Ha ugyanis az olaj túl forró, a fánk kívül hamar megpirul, de belül nyers marad. Ha azonban az olaj hideg, a tészta megszívja magát, melynek következtében élvezhetetlenül „zsíros" lesz. A legjobb, ha közepes lángot használsz, és egy kis darab tésztát próbaképp előre mindig megsütsz. Ha készen vagy egy adaggal, húzd le a tűzről, így szedd ki a fánkokat, így elkerülheted, hogy az olaj túlforrósodjon.
{KEPGALERIA}
OLVASS TOVÁBB!
Veszélyes lehet az újramelegített rizs
Gyakran melegíted újra a rizst? Akkor fennáll a veszélye, hogy sült rizs-szindrómát kapsz....
GASZTROMit ehetünk só helyett?
A magas vérnyomásban szenvedő betegeknek csak kis mennyiségű nátrium-kloridot szabad fogyasztaniuk. De van egy alternatíva, amely majdnem ...
GASZTROEgészséges akarsz maradni? Egyél úgy, mint egy lazac!
A kis, vadon élő halak fogyasztásával mi és a környezetünk is nyerhet....
Tényleg be lehet rúgni a teától?
Hallottad már, hogy a teától be lehet rúgni? A svájci teaszakértő elmagyarázza, miről van szó....
GASZTRONem ehetünk többé Camembert sajtot?
Francia kutatók a fehér, bolyhos kéreggel rendelkező Camembert sajt lehetséges végnapjaira figyelmeztettek....
GASZTROIngyen sör kapnak a fiatalok az idegenektől
Britek százezrei játszanak online és fizetnek mások italait a kocsmában...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK