MÁGIA

Mágikus szertartás legféltettebb vágyainkért

Szerző:
Szabó Anna
Bizonyára neked is vannak olyan vágyaid, amely nagyon fontos lenne, hogy valóra váljon. Ezzel a kis szertartással közelebb kerülhetsz álmaidhoz, és már nem is tűnik olyan elérhetetlennek a megvalósulás.
Hozzávalók:

Fehér abrosz
Fehér gyertya
Fehér liliom
Rozmaring- és levendula illóolaj
Aromalámpácska



A szertartás menete

Terítsd az asztalra a fehér abroszt, tedd vízzel teli vázába a liliomot, és az aromalámpácskával együtt állítsd az asztal közepére. Az aromalámpácskába 4-4 csepp illóolajat és egy kevés vizet önts.

Ülj le az asztalhoz, gyújtsd meg a fehér gyertyát, fogd a kezedbe, nézz mélyen a lángjába, és mélyedj el magadban. Három percen keresztül mondogasd érthetően azt, ami jelenleg a szívedet nyomja, ami nagyon bánt. Azután mondd el a kívánságodat is, amelyet szeretnél, hogy megvalósuljon. Végül nevezd meg azt a személyt, aki a legfontosabb neked, és mondd el, mit vársz el tőle.


Ha letelt a három perc, fújd el a gyertyát, csomagold be egy pamutdarabkába, és rejtsd el egy szekrény mélyére. Oltsd el az aromalámpácskát is, a liliomot pedig tedd a hálószobád ablakába. Most már nincs más dolgod, mint várni…





Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL