ANGYALISKOLA

Hétnapos angyalmágia a harmóniáért

Szerző:
Szabó Anna
Nézd át a napokkal kapcsolatos információkat, és minden naphoz válassz ki egy-egy dolgot, melyen javítani szeretnél. Külön kérést is választhatsz minden egyes napra, de lehet olyan témád, mely a hétnapos ciklusra szól.
Feladat

Minden egyes napot írj fel egy kis kártyára, vagy papírdarabra. Ha ezzel meg vagy, akkor összesen hét kártyalapod lesz. A kártya egyik oldalára – a nap neve alá - írd a kérésedet, és a nevedet. A másik oldalára írd annak az angyalnak a nevét, aki ezt a kívánságot képviseli.

Rakd a kártyákat sorrendbe úgy, hogy legfelül legyen az aktuális nap. Ha összeraktad a lapokat, akkor tedd az asztal, vagy az oltárod közepére.


Az angyalmágia menete

Gyújtsd meg a gyertyát, és lehetőleg égess egy füstölőt is. Fogd a kezedbe az aktuális nap kártyáját, csukd be a szemed, és koncentrálj arra az angyalra, aki segít neked. Ne mondd meg az angyalnak, hogy miként segítsen – hagyd, hogy ezzel az angyali energia foglalkozzon. Ha végeztél, égesd el a gyertyát, a hamut pedig szórd el a szélben. Mindig mondj köszönetet magadban az angyalnak, akit segítségül hívtál!


Most lesz szükséged az angyalnaplóra

Írj bele mindent az angyalnaplódba. Később olvasd vissza, és figyeld meg, hogyan segített neked ez a gyakorlat a probléma megoldásában.
A cikk megírásában Silver Ravenwolf: Angyalmágia című könyve szolgált alapul.





Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL