MÁGIA

Gyertyamágia

Szerző:
Szabó Anna
A boszorkányok és az okkultisták is tisztában voltak a gyertyaláng rendkívüli erejével. Ezért a különböző varázslásoknál, jóslásoknál, szellemidézéseknél a gyertyát használták.
A gyertyamágiához keressünk egy olyan nyugodt és csendes helyet, ahol a szertartás alatt nem zavarhat meg bennünket senki. Fontos, hogy mindig alkonyatkor, vagy sötétedés után kezdjünk hozzá.


Hozzávalók:

Bármilyen gyertya,
Gyertyatartó,
Tömjén, vagy illóolaj



 




A szertartás menete:

„Öltöztessük” fel a gyertyát: néhány csepp illóolajat csepegtessünk a tenyerünkbe, majd vegyük kézbe, és a bal tenyérrel középtől lefelé, egészen a kanócig simogassuk végig. Közben folyamatosan koncentráljunk kívánságunkra.




Nem mindegy, milyen színű gyertyát választunk a mágiához

A vörös erősíti a szerelmet, segít meghódítani a kiválasztott személyt. Illetve visszafordítja a felénk irányuló negatív erőket.


A világoskék a gyógyulást szolgálja. Az arany sikeressé és szerencséssé tesz. A sötétkék erősíti a koncentrációkészséget, az ezüst vagy a szürke magajándékoz a felejtéssel, és megszabadít a kellemetlenségektől.

A zöld pénzt hoz a házhoz, a fehér tovaűzi a félelmeket, a szorongásokat. A narancsszínű gyertya erőt ad az újrakezdéshez, a sárga békességet teremt, a bíbor a szakmai elismertséget, a társadalmi ranglétrán való emelkedést teszi lehetővé.


Egyszerre két gyertyát gyújtsunk meg


Égessük őket egy órán keresztül, majd befejezésként a meggyújtással ellenkező sorrendben fújjuk el őket. Soha ne újjal nyomjuk el a lángot, és nem mondjuk el senkinek, hogy gyertyamágiát végeztünk, mert ha kifecsegjük a titkot, a varázslatra fordított szellemi energiák szétszóródnak, és kívánságunk nehezebben válik valóra.

Még eredményesebbek lehetünk, ha egymást követő két napon megismételjük a szertartást.


Amire figyelnünk kell

Ha a gyertya a rituálé alatt kékes lánggal ég, akkor szellemlény tartózkodik a közelünkben.

Ha minden ok nélkül kialszik, miután meggyújtottuk, akkor hagyjuk abba a szertartást, és a következő napon folytassuk.



Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL