SZÁMMISZTIKA

A belső álmok száma

Szerző:
Szabó Anna
A nevedben lévő mássalhangzók összegének száma egy titkos álmot, belső vágyat, esetleg fantáziákat is mutat. Ezek az álmok annyira mélyen vannak bennünk, hogy sokan ezért nem is törekednek megvalósításukra. Néha pedig – a számok segítségével – ezek az álmok is valóra válhatnak.
Ez a szám a személyiségeddel van kapcsolatban, és azt mutatja meg, hogy az emberek hogyan láthatnak téged az első találkozás alkalmával. Ez a szám ugyanis annyira erős lehet a tudatalattidban, hogy személyiséged jellemvonásait is kifejezheti.

A táblázat alapján te is könnyedén ki tudod számítani belső álmaid számát. Nézd meg, milyen mássalhangzók találhatók a nevedben, és rendeld hozzá a táblázatban szereplő számokat. A végén add össze az összes számjegyet, majd redukáld egyjegyű számmá. (Amennyiben 11, 22 számot kaptál, azt már nem kell tovább redukálni, hiszen az mesterszám.)


Példa: Kis Anna

A példában szereplő mássalhangzók: K, S, N, N

A mássalhangzókhoz rendelt számok: 2 + 1 + 5 + 5 = 13 = 1 + 3 = 4

Kis Anna belső álmának száma tehát a 4.


1

2

3

4

5

6

7

8

9

-

B

C

D

-

F

G

H

-

J

K

L

M

N

-

P

Q

R

S

T

-V

W

X

Y

Z

-

-



Ha kiszámoltad belső álmod számát, akkor az alábbi leírásból keresd ki a kapott számot, és olvasd el a hozzá tartozó értékelő leírást!


Az 1-es belső álom szám

Egy vezető egyéniségről van szó, akinek fontos, hogy elismerjék bátorságát, merész és eredeti ötleteit. Szinte elérhetetlen dolgokra vágyik, és folyton ezeket keresi. Nagyon biztos magában, és az emberek gyakran agresszívnak látják kívülről.


A 2-es belső álom szám

Fontosak számodra családtagjaid és a barátaid. Igyekszel együttműködni, egy síkon mozogni környezeteddel. Általában egy békéltető, vagy közvetítő szerepét töltöd be. Egy olyan képet mutatsz magadról az emberek felé, aki befolyásolható, akivel könnyű megtalálni a közös hangot.


A 3-as belső álom szám

Ennek a személyiségnek a művészi hajlamai vannak. Örök álma, hogy író, festő, vagy zenész váljék belőle. Arra törekszik, hogy szabadabban fejezze ki belső érzéseit, és több élvezethez jusson az életből. Az emberek népszerűnek és szimpatikusnak tartják.


A 4-es belső álom szám

Egy olyan szilárd jellem, akiben az emberek mindig, mindenben tudnak számítani. A szervezettségért és a rendért küzd. Az emberek felé határozottnak és fegyelmezettnek mutatkozik. A pontosság nagyon fontos számára, és az is, hogy elismerjék ez irányú törekvéseit.


Az 5-ös belső álom szám

Egy teljes mértékben szabad embert takar ez a szám, aki nem szereti a felelősségeket. Álmában gyakran látja magát, amint fesztelenül társalog, és elvegyül mindenféle társaságban. A kalandvágy, és az élettapasztalatok megszerzése motiválja. Gyakran elképzeli, mit is tudna elvégezni, ha komolyan akarná.


A 6-os belső álom szám

Tökéletes vezető lehet a tökéletes családi otthonban. Gyakran vágyakozik egy szerető hitvesre, és utódokra. Kifelé szereti azt mutatni, hogy mennyire rendezett családi körülmények között él.


A 7-es belső álom szám

Legnagyobb vágya, hogy tanár lehessen, tudást adhasson át másoknak. A tudás ugyanis számára első helyet tölt be az életben. Szeret olvasni, és sok mindent elsajátít az élet nagy dolgairól.


A 8-as belső álom szám

Legnagyobb álma az üzleti, vagy politikai világban elért siker. Vágyik a hatalomra és a nagy anyagi haszonra. Azt szeretné, ha az emberek befolyásos személyt vélnének felfedezni benne.


A 9-es belső álom szám

Álmodozó és kreatív, szellemi és egyetemes gondolkodású, önzetlen emberbarát. Szeret segítséget nyújtani a rászorulók számára, és bizalommal lehet fordulni hozzá jó tanácsért, támogatásért.


A 11-es belső álom szám

Igazi idealista, akinek hatalmas álma a szerepjátszás, és a színpadi pompa. Titokban azt gondolja, hogy benne sokkal több van, mint amennyit el tudott érni az életben. Állandóan vágyat érez arra, hogy a csúcsra jusson, és elismert legyen.


A 22-es belső álom szám

Álmában hatalmas projektekben vesz részt akár építési vállalkozóként, akár vezetőként. Titokban arról fantáziál, hogy mit is tudna tenni a világért. Rendszeresen hatalmas jutalmakra vágyik.


Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL