MÁGIA

Múlt-temető karma rituálé - Hogy tiszta lappal kezdhesd meg az évedet!

Szerző:
Szabó Anna
Sokan álmodnak erről. Egy tiszta fehér lapról. Énjének egy nemkívánatos része, a múlt év baklövései, „bűnei”, rossz emlékei el illannak, mintha egy csapásra megszűntek és soha nem is lettek volna. Ezzel a varázslattal leveheted karmádról és persze lelkedről a terheket – amennyire lehetséges – és tiszta lappal kezdheted meg az évedet, egy új emberként anélkül, hogy bármi kellemetlenséget cipelnél magaddal. Érdekel az élet titka?

 

Bár egy az egyben a múltadat nem radírozhatod ki, de egyetlen rituáléval sokat tehetsz azért, hogy az elméd, a lelked és a karmád megszabaduljon egy jó adag tehertől, amit cipelsz. Sőt, egy bizonyos részedet eltemetheted vele, amitől megválnál. Ez a rituálé segít elfeledni amit, elszeretnél, letenni a terheket, megszabadulni a múlt arányaitól, hogy tiszta lappal kezdhesd meg az évedet.

Kellékek

13 fekete gyertya

1 fekete boríték

1 papírlap

1 fehérrózsa

1 kis tükör vagy egy vudubaba rólad

Tömjén, mirha, szantál füstölőkeverék

Egy kis tálka sós víz

Fekete ruházat

A varázslat menete

Szombaton, fogyó hold idején gyújtsd meg kör alakban a fekete gyertyákat és égjen a füstölőkeverék is.

Öltözz feketébe és kezd meg a szertartást e szavakkal: „Postverta, Hekaté, Janus, a múltnak istennői és istene, meghajolok előttetek, mert búcsúzni jöttem, engedjetek el."

Fordulj a négy égtáj felé, mond el ugyanígy és borulj le a földre.

Utána írd le a fehér papírra mindazt, amitől megszeretnél szabadulni, amit elengednél, elfelejtenél, amit magad mögött hagynál. Majd tedd bele a fekete borítékba.

Ezután nézz a kis tükörbe és mond: „Minden, ami voltam, ami nem akarok lenni, amit tettem és mindaz, amit el akarok felejteni, amitől megválnék, ide, ebbe a tükörbe záródjék".

Nézz mélyen a tükörbe és öntsd át bele mindazt, amit el akarsz felejteni, amitől megakarsz szabadulni. Érezni fogod, ahogy lekerül rólad a teher.
Ha vudubabát választottál ugyanez a teendő, csak tükör helyett babádat mondj és töltsd át a babába, amit szeretnél.

Majd tedd a borítékba a tükröt, pecsételd le viasszal. Ha babád van, akkor vörös fonallal kösd hozzá a borítékhoz, pecsételd le a borítékod és a babát is.

A szertartást ott kell befejezni, ahová eltemeted ezt a kis csomagot, de semmiképpen se házon belül legyen. Választhatsz egy másik közeli helyet, áss egy gödröt és mikor bele teszed a kis csomagodat mond: „Földbe teszem, elásom, eltemetem egy korábbi részemet, Postverta, Hekaté, Janus engedjetek el, vegyétek magatokhoz múltamat, ami többé nem részem."

Tedd a gödörbe, tedd rá a fehér rózsát, szórj rá egy kis földet e szavak kíséretében: „Elengedem múltamat és visszaadom ezt a részemet a földnek és az isteneknek. Ég veled."

Utána temesd el teljesen és fedd le úgy, hogy senki se találhassa meg.

Menj haza, és most meg kezeidet és arcodat az oltárodon levő kis sós vízzel. Ezzel ér véget a temető rituálé.

 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL