LELKIPATIKA

Ha megszólal a belső hang

Szerző:
Szabó Anna
Van, hogy előre megérzed, valami történik veled. Pedig nem vagy jós, csak igazi nő. És mint olyan, megérzéseiben verhetetlen. A belső hangot azonban tudni kell meghallani.
Nem szükségeltetik jóstehetség ahhoz, hogy előre megsejts bizonyos eseményeket. Jót-rosszat egyaránt. Hiszen mindenki rendelkezik megérzésekkel, intuícióval, csak egyvalamit kell megtanulni: meghallani a belső hangokat.


Mi a megérzés?

Szakértők szerint a megérzés a tudás, az emlékezet és a tapasztalat sajátos keveréke. Szervezeted, anélkül, hogy tudnál róla, sok információt gyűjt be, és az így kialakult „gyanúiról” üzeneteket, visszajelzéseket küld az agynak. Egyesek szerint a folyamat tudattalanul zajlik, megint mások úgy vélik, a tudat dolgozik ilyenkor is az eseménymozaikok összeillesztésében. De hogyan hallhatók meg a belső hangok?



Mint egy remete…

Vonulj el egy csendes, nyugodt helyre. Nehéz ugyanis a belsőhangot meghallani, ha tele van fejed mindenféle gonddal, figyelmedet lekötik a munkahely és a magánélet problémái. Csendesítsd a lelked, és csak arra a kérdésre koncentrálj, ami éppen fontos, amire választ szeretnél kapni.





Mint egy orvos…


A belső megérzés betegségre is utalhat, amikor még nem okoz jól látható tüneteket. Persze felesleges, hogy a betegségtől való félelem túllépje a józanész határait, és hipochondriává váljon. Figyeld a tüneteket, állíts fel egy amatőr diagnózist. Ha komolyan gyanakszol valamire, feltétlenül vizsgáltasd meg magad kezelőorvosoddal.




Mint egy tőzsdecápa…


Gazdag üzletemberek sokat mesélhetnének arról, hogyan gyarapították vagyonukat azzal, hogy bíztak a megérzéseikben (amelyek természetesen, hosszú évek szakmai tapasztalatai alapján születtek). Csípőből tudták, milyen részvényeket érdemes megvenniük, mibe kell amúgy sem lebecsülendő mennyiségű pénzüket sikerrel befektetniük.








Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL