SZÉPSÉG

Fehéren tökéletes

Szerző:
Szabó Anna
Hajdan, dédanyáink idejében a porcelánfehér bőr volt a divat. Érthető hát, hogy akkoriban a lányok mindent megtettek bőrük kivilágosításáért. Ma már a bronzbarna a menő, viszont nem mindenhol. A fehér a tisztaság és az egészség jelképe.

Elszíneződött fogak


Vakítóan fehér lesz a fogad, ha ásványi anyagokból összeállított fogporral és egy elektromos fogkefével átpolírozod havonta legalább egy alkalommal. Természetesen fogorvossal is végeztetheted a műveletet.





Májfoltos bőr


Ha a kézfejeden májfoltok éktelenkednek, napi 10 perces citrompakolással








Véreres tekintet

Ha megerőltetted a szemedet, és ez látszik is, kezeld nyugtató, érösszehúzó szemcseppel. Gyors és látványos lesz a javulás.




Karikás szemek


Leggyakrabban a kialvatlanságtól alakulnak ki a szem alatti sötét árkok. Eltüntetésükhöz nagyon jó a fehér korrektor. Finoman dolgozd össze az alapozóval, hogy ne üssön el.







Fénytelen szemhéj


Ha nem elég csillogó a tekinteted, fehér szemceruzával rajzold körbe a belső szemhéjat alul és felül. Ha a szemöldök alá fehér szemhéjfestéket kensz, optikailag is nagyobbíthatod a szemedet.







Besárgult köröm


Természetesen fehér lesz a körmöd – a következő kézmosásig -, ha a szabad részt fehér körömceruzával alulról átsatírozod.


Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL