KÖZÉRZET

Ezért az 5 dologért érdemes a baloldalon aludni - Te milyen pózban alszol?

Szerző:
Szabó Anna
Mindenkinek más alvási póz kényelmes – lehet aludni hason, háton, illetve a jobb és baloldalon egyaránt. Ám azt tudtad, hogy mindegyik póz kihatással van az egészségre? Például, aki légúti problémákkal küzd, annak egyáltalán nem javasolt a háton alvás, akinek pedig emésztési gondjai vannak, csak ront a helyzetén, ha a jobb oldalán alszik. Szóval, hogyan is kell akkor aludni?

Ha a baloldaladon alszol, jelentősen javíthatod egészségi állapotodat, sőt, akár az életedet is meghosszabbíthatod általa. A holisztikus gyógyászat szerint ugyanis a test bal oldalán találhatók azok a domináns nyirokvezetékek, amelyek segítségével a szervezet hatékonyabban képes szűrni a méreganyagokat. Ha a nyirokfolyadék szabadon áramlik a testben, a szervezet is könnyebben szabadul meg a toxinoktól. Ha a jobb oldalt részesíted előnyben alváskor, akkor ez a folyamat lelassul, ezáltal könnyebben alakulhatnak ki komolyabb betegségek, ugyanis a szervezet nem tudja olyan hatékonyan szűrni a mérgeket.

Ha úgy érzed, hogy képtelen vagy a baloldaladon aludni, akkor érdemes egy kispárnát helyezni a fal és a hátad közé. Ha ez nem lenne elég, akkor helyezz a jobb oldaladra egy halványfényű kis lámpát, ugyanis úgy vagyunk összerakva, hogy a zavaró fény elől egy idő után természetes módon elfordulunk, hogy alvásunk a lehető legpihentetőbb legyen.

Ezért érdemes a baloldalon aludni

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

 

közérzet egészség
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL