2018. április 26. - Ervin
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. április 26. - Ervin
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Mutasd hogy csókolsz!

Tombor Bea

Az, ki hogyan csinálja, sok mindent elárulhat szerelmedről. Mit akar tőled? Mit fejez ki ahogy csókol? Milyen lelkivilágot rejt? Idézd fel csókja minden pillanatát és figyelj, hogy megtudd ki van az érzéki ajkak mögött!

 

Az önző

Nyelvét mélyen a szádba dugja, hogy szinte megfullaszt vele. Egy pillanatra sem hagyja pihenni nyelvét, egyre mélyebbre és mélyebbre hatol vele, mint aki beható vizsgálatot akar tartani a torkodban. Néha heves nyelvkörzést is végez, de elsősorban az a célja, hogy minél mélyebbre hatoljon benned.

Úgy tekint rád, mint egy régóta áhított finom falatra. Mindenestül be akar kebelezni, de azonnal. Semmi sem számít, csak az, hogy megszerezze magának, amit akar. Ez a típus könnyen erőszakos lehet, és nem ért a szép szóból. Ha nem akarod, hogy kiforgasson magadból és teljesen rád telepedjen, jobb, ha időben tisztázod vele a játékszabályokat. Minden percét veled töltené, és magához láncolna téged.


Az érzékeny

Nagyon intenzíven csókol, alig akar elengedni, beszívja, majd megharapja szádat, amikor ajkaitok elválnának egymástól. Fogsorát mélyen belemélyeszti alsó ajkadba. Vigyázz, mert így könnyen szerezhetsz duzzanatos sérüléseket! A bedagadt ajkak egyik legjobb gyógyszere a jegelés...

Könnyen megsértődik, ha valami nem úgy alakul, ahogy elképzelte. Szeret irányítani, de könnyen zavarba hozható, ha valaki mégis erősebbnek bizonyul nála. Úgy gondolja, férfiként csak ő lehet az okosabb, az erősebb, lelke mélyén azonban roppant érzékeny. Könnyen összetörhet, ha visszautasítják és nagyon nehéz kiengesztelni.


A stílusos hódító

Pont úgy csókol, mint a filmvásznon. Érzékien kóstolgatja ajkaidat, nyelvét finoman csúsztatja a szádba. Lágyan köröz nyelvével, és apró csókokat lehel szád minden pontjára. Érintés nélkül is olyan érzékien csókol, hogy majd elolvadsz.

Vigyázat! Kaszanova a láthatáron! Pontosan tudja, mit csinál. Gondosan felkészült a „csókból”. Megfigyeli hogy szereted, és aszerint alakít. Próbál az ujja köré csavarni, hogy aztán minden az ő kénye-kedvére történhessen. Akár az is, hogy másnap már szóba se álljon veled.A megközelíthetetlen

Csókolózás közben mindig marad egy kis hiányérzeted. A nyelvét nem találod, ritmusotok nem egyezik, sokszor többet kívánsz, mint amit megad neked. Olyan, mintha húzná az időt és nem engedné át magát az érzelmeknek.

Az a férfi, aki nyelvét nem használja csók közben, nagyon zárkózott ember. Sok időre van szüksége, míg igazán megnyílik előtted, bár az is elképzelhető, hogy soha nem lesz hozzád teljesen őszinte. Ő is tud szeretni, és a maga módján meg is próbálja kimutatni, de sosem kaphatod meg őt igazán. Annak ellenére, hogy akár évekig is élhettek egymás mellett, -mindenkinél hosszabb kapcsolatba is belemenne- sosem enged majd bepillantást a saját lelkivilágába. Mindig idegennek fogod érezni.


A szerelmes

Ő az a típus, aki mindent megtenne érted. Lesi minden óhajod, és nagyon igyekszik érzékien csókolni hasonlóan a stílusos típushoz, ő azonban nem játssza meg magát. Egyszerűen csak szerelmes. Majd szétrobban az érzelmektől és ezt csókban tudja leginkább kifejezni. Eszméletlen átéléssel képes a legvadabb ajak-játékoktól elmenni a legfinomabb mozdulatokig. Borzasztóan jó érzéke van ahhoz hogyan fejezze ki szexuális vágyait csókján keresztül. Nem csoda, ha alig várod már, hogy ne csak nyelvével hatoljon beléd.

Soha ne mondd, hogy soha. Ő az a típus, aki könnyen fellobban és amikor szeret, bármit megtenne, hogy maga mellett tartson. Könnyen megtörténhet azonban, hogy lángolása csak három napig tart, de azért ad majd még egy esélyt a jövőtöknek. Ő az, akinél sosem lehet tudni érzelmei épp hogyan alakítják majd tetteit. Talán kitart majd melletted és képes lesz felülkerekedni azon, ha elmúlnak a heves érzelmek, de sajnos erre semmi biztosíték nincs. Olyan, akár az időzített bomba, bármelyik pillanatban dönthet végül úgy, hogy kisétál a kapcsolatból.


A bohém nyaldosó

Túláradó nyáltengerrel rendelkezik, csókjai olyan „szaftosak”, hogy mindig kéznél kell lennie egy zsebkendőnek, ha nem szeretnéd, hogy a "szerelem orális nedve" lecsorogjon álladról... Óriási nyelvével szinte betakarja arcod, és alig fér a szádba. Imád nyaldosni, mindenedet megkóstolná. Számára a csókolózás nem elkülönítendő a pettingtől. Mindenhol alkalmazza szerinte érzéki technikáját.

Kicsit idegesítő lehet folyamatosan nedvesnek lenni, méghozzá nem ott, ahol igazán szeretnéd. Ez a típus leginkább tapasztalatlansága miatt nem tanulta meg, hogy jóból is megárt a sok. Ami szerinte szexi, mások számára inkább taszító lehet. Ilyenkor nincs más megoldás, rá kell vezetni arra, hogy másféle csókolózási módok is léteznek, ami éppolyan szenvedélyes lehet, mint a nyalakodás. Ha nem okoz gondot számodra, hogy tanárnénit játssz, vedd kezedbe az ügyet!

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Hogyan hat az állatövi jegyedre a Szaturnusz retrográd? -  A bolygó ellentétes irányú mozgása

Hogyan hat az állatövi jegyedre a Szaturnusz retrográd? - A bolygó ellentétes irányú mozgása

A Merkúr retrográd haladási iránya után a Szaturnusz mozgása válik ellentétessé. A Szaturnusz bolygó olyan, akár egy igazságos, de szigorú apa, aki még játék közben is felügyeli, hogy mit teszel éppen. A Szaturnusz mozgása évente 4,5 hónapig ellentétes, azután minden visszatér a normál kerékvágásba. No de hogyan hat mindez az egyes csillagjegyek szülöttjeire?

Tovább »
Napi Tarot - Csütörtök

Napi Tarot - Csütörtök

Szellemi tanítód színre lép. Ki tölt el inspirációval mostanában? Van-e új tanulmányozandó terület, ami felfedezésre vár?

Tovább »
A csütörtöki nap angyalüzenete

A csütörtöki nap angyalüzenete

Lelked kreatív kifejezésmód után áhítozik. Arra ösztönzünk, hogy itasd át életedet alkotókedvvel és kreativitással. A kreatív önkifejezés életre kelt és fellelkesít, és újra felkelti életszenvedélyedet.

Tovább »

Kalkulátor

Hajszépítő trükkök

Van, amikor semmit nem tudsz kezdeni a hajaddal: fénytelen, rálapul a fejedre, vagy egyszerűen össze-vissza áll. A lényeg, hogy ilyenkor se veszítsd el a fejedet, az alábbi trükkökkel villámgyorsan megzabolázhatod tincseidet.

Még több kalkulátor »

Szakértők

S.Tóth Márta

Life-, business coaching

Kérdezz! »
Összes szakértő »
S.Tóth Márta

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép