Napi horoszkóp - 2015-12-03

Kos

Kedves Kos! Ha egy üzlet beindult, ha akarnád se tudnád leállítani. Neked most nagyon megszaladt a szekered, sorra nyered a pályázatokat, s fürdesz az elismerésben. Az eszed is úgy vág, hogy borotválkozni lehetne vele. Általános figyelmet keltesz, de vigyázz: nem mindenki nézi jó szemmel sikereid.

Bika

Kedves Bika! A minap még azt is képtelen voltál eldönteni, hogy igyál-e még egy kávét. Sodortak magukkal az események, s te kényük-kedvük szerint hányódtál ide-oda. Ma viszont minden fordítva van: annyi fontos dologban döntesz ügyesen, bölcs belátással és határozottan, hogy bárkit leköröznél.

Ikrek

Kedves Ikrek! Kétségbe vonod egy szaktekintély állítását, s ezzel vihart kavarsz magad körül. A dolgok megkérdőjelezése nem feltétlenül rossz tulajdonság, ám ha nem rendelkezel elegendő bizonyítékkal tagadásod bizonyításához, még pórul járhatsz. Az a jó ha nem csak tagadni vagy képes, hanem állítani is.

Rák

Kedves Rák! Mégsem csak fellobbanó kis láng, ami fogva tartja gondolataidat? Már három napja másra gondolsz, csak legújabb kalandodra. Ez azonban önmagában még semmit sem jelent. Te hajlamos vagy elvetni a sulykot, és többet gondolni, mint ami valójában történt. Figyelj oda a magánéletedre is.

Oroszlán

Kedves Oroszlán! Te is, mint a legtöbb Oroszlán, szeretsz a gáncs nélküli lovag szerepében tündökölni, megértőnek, segítőkésznek mutatkozni. Ilyenkor őszintén is gondolod, amit teszel. Áldozatkészséged meghatja környezetedet, de csalódnak benned, mihelyt elmúlik a jó hangulatod.

Szűz

Kedves Szűz! Főnököd külföldön tartózkodik, s ez kapóra jön neked. Így lesz időd csatangolni a városban és elintézni mindent, ami az ünnephez elengedhetetlenül szükséges. Nem csak időt és pénzt takarítasz meg, ha mindezt egy helyen teszed, hanem a karácsony előtti tumultust is megúszhatod.

Mérleg

Kedves Mérleg! Percek alatt fel tudod mérni a lehetőségeket, s máris számolsz, kalkulálsz, tervezel. Ötletgazdagságod már számtalanszor kisegített a bajból, és gyakran ennek révén szereztél olyan munkát magadnak, amellyel komoly sikereket érhettél el. A mai napon is bővelkedsz ötletekben.

Skorpió

Kedves Skorpió! Ha váratlan vendégek toppannak be, ne mutass meglepetést vagy bosszúságot. Később biztosan örülsz jövetelüknek, feltéve, ha nem lovalod bele magad a sértett háziasszony szerepébe. A családi élet kiegyensúlyozottsága segít elviselni az apróbb zökkenőket, még a bosszúságokat is feloldja.

Nyilas

Kedves Nyilas! Amit tegnap elmulasztottál, az ma könnyen bepótolhatod. Készülj fel arra, hogy a munkádat az elkövetkezendő napokban nagyon szívósan kell végezned. Gondolatban talán kicsit előre szaladtál, jobb lesz, ha nem követed – vagy legalábbis nem mindenben – szárnyaló fantáziádat, ötleteidet.

Bak

Kedves Bak! Odafigyelsz a testedre. Ez nem csak azt jelenti, hogy végre használod uszodabérletedet, hanem azt is, hogy igénybe veszed a szépségszalonok szolgáltatásait. Megjelenésedre, öltözködésedre is adnod kell. Sokkal magabiztosabban tárgyalsz, ha jó megjelenésed is segít neked ebben.

Vízöntő

Kedves Vízöntő! Ma A-ból B-be csak P, Q, R, S érintésével juthatsz el, ott pedig kiderül, hogy hiába tetted meg az utat. Ez igaz mind a térbeli, mind a lelki-szellemi utakra. Ma mindenki, akivel összefutsz vagy dolgod akad, olyan körülményes vagy, mint egy jogi kézikönyv. Nemigen jutsz velük semmire.

Halak

Kedves Halak! Jó tudni, hogy kedvesed melletted áll. Jóban-rosszban egyaránt. Nemcsak örömeitek közösek, de a megpróbáltatásotokból is egyformán veszik ki részüket. Jelenléted a legnehezebb pillanatokban nyugtatóan hat, erőt, értelmet ad a további küzdelemhez. Tudod magadról, hogy egyedül már rég feladtad volna.

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL