SZÁMMISZTIKA

Ha a megpróbáltatás száma 8

Szerző:
Szabó Anna
A numerológiában az életünk során felbukkanó akadályokat próbáknak nevezzük. A próbák életutunk gyenge pontjai. Ezen a gyenge láncszemen túl kell jutnunk, ha megfelelő módon akarunk növekedni, fejlődni. Ha próbával találkozunk, és hathatósan meg tudjuk oldani, akkor sokat tanulhatunk. A próbák természetét életutunk mutatja meg.
A 8-as próbaszám azt mutatja, hogy már életed elég korai szakaszában kialakítottad azt az elképzelést, hogy a boldogság és az elégedettség csak akkor érhető el és őrizhető meg, ha megfelelő anyagi háttér áll a rendelkezésedre.

Valószínűleg nagy erőfeszítéseket teszel a pénz, a pozíció és a hatalom megszerzésére, és ezek érdekében gyakran szinte minden mást kiszorítasz az életedből. A 8-as szám azt mutatja, hogy rossz módon használod fel az anyagi javak gyűjtésével való megszállottságodat.

Meg kell tanulnod, hogy a pénz-, pozíció- és hatalomszerzési képességeidet úgy használd, hogy közben tisztában legyél azzal, hogy életed mekkora részét foglalja ez le, és ügyelj arra, hogy más dolgokra is koncentrálj néha.


Vissza a cikkhez »

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL