SZÁMMISZTIKA

Ha a megpróbáltatás száma 6

Szerző:
Szabó Anna
A numerológiában az életünk során felbukkanó akadályokat próbáknak nevezzük. A próbák életutunk gyenge pontjai. Ezen a gyenge láncszemen túl kell jutnunk, ha megfelelő módon akarunk növekedni, fejlődni. Ha próbával találkozunk, és hathatósan meg tudjuk oldani, akkor sokat tanulhatunk. A próbák természetét életutunk mutatja meg.
A 6-os szám próbája azt mutatja, hogy valószínűleg azért vannak nehézségeid, mert mindenáron ragaszkodsz a lehető legmagasabb színvonalhoz.

Hajlamos vagy uralkodni másokon, valamint türelmetlen vagy és kissé önelégült. Mások számára nagyon nehéz megfelelni az elvárásaidnak.

Nagyon jó képességeid vannak ahhoz, hogy kiegyensúlyozz vitás helyzeteket, de ezeket a képességeket rosszul használod. Vigyázz arra, hogy ne kelts feszültséget a kapcsolataidban, és mindig a harmóniára törekedj.

Meg kell tanulnod, hogy a diplomatikus hozzáállásodat csak akkor értékelik mások, ha úgy érzik, hogy a szükségleteiket kielégítetted, a vágyaikat megértetted, és a véleményüket tiszteletben tartottad.

Meg kell tanulnod azt is, hogy megengedd másoknak azt, hogy kialakítsák a saját tempójukat, és megszabják a saját szabályaikat.

Ez a próba azt jelenti, hogy meg kell tanulnod feltétel nélkül szeretni és elfogadni másokat.



Vissza a cikkhez »



Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL