SZÁMMISZTIKA

Ha a megpróbáltatás száma 4

Szerző:
Szabó Anna
A numerológiában az életünk során felbukkanó akadályokat próbáknak nevezzük. A próbák életutunk gyenge pontjai. Ezen a gyenge láncszemen túl kell jutnunk, ha megfelelő módon akarunk növekedni, fejlődni. Ha próbával találkozunk, és hathatósan meg tudjuk oldani, akkor sokat tanulhatunk. A próbák természetét életutunk mutatja meg.
A 4-es szám próbája azt mutatja, hogy nehézségeid vannak a munkával kapcsolatban. Vagy egyszerűen nem szeretsz dolgozni, vagy nem szereted a munkát, amit végezni kényszerülsz, vagy pedig nehézségekbe ütközöl, ha be kell fejezned valamit és hatékonyan kell dolgoznod.

Valószínűleg nemtörődöm vagy, és hiányzik belőled a gyakorlatiasság iránti érzék.
z a próba sokszor azt mutatja, hogy nehezen látod meg a fától az erdőt, ha munkával vagy kötelezettségekkel kapcsolatos dolgokról van szó.

Nagyon fontos, hogy megtanulj türelmesnek és megértőnek lenni, valamint józan ésszel állj hozzá a földi kötelezettségekkel való bánásmódhoz. Lehet, hogy arra is szükséged lesz, hogy megtanuld az időbeosztásod szerinti munka fontosságát, és próbáld betartani a határidőket.


Vissza a cikkhez »


Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL