SZÁMMISZTIKA

Ha a megpróbáltatás száma 3

Szerző:
Szabó Anna
A numerológiában az életünk során felbukkanó akadályokat próbáknak nevezzük. A próbák életutunk gyenge pontjai. Ezen a gyenge láncszemen túl kell jutnunk, ha megfelelő módon akarunk növekedni, fejlődni. Ha próbával találkozunk, és hathatósan meg tudjuk oldani, akkor sokat tanulhatunk. A próbák természetét életutunk mutatja meg.
A 3-as szám próbája azt mutatja, hogy hajlamos vagy túl sokfelé elosztani a képességeidet, és túl sok dologgal foglalkozni életed ezen szakaszában.

Valószínűleg jó a fantáziád, és nagyszerűen bánsz a szavakkal, azonban úgy találod, hogy nehezen tudod magad hatékonyan kifejezni.

Habár tudod, hogy törődnöd kell a barátaiddal és társasági életet is kell élned, hajlamos vagy kissé visszahúzódó és védekező lenni.

Valószínűleg van tehetséged az íráshoz, a színészethez vagy a beszéléshez, de nem nagyon akarsz ilyen tevékenységekben részt venni, mert nem szeretnél olyan helyzetekbe kerülni, amikor mások megkritizálhatnak.

Mások felé a valóságnál sokkal rosszabb képet mutatsz magadról, és kreatív képességeidet a szégyenlősség fala mögé rejted.

Arra kell törekedned, hogy társasági és kreatív téren fejleszd magad. Elég nehéz csupán hátradőlni és jól érezni magad.



Vissza a cikkhez »


Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL