SZÁMMISZTIKA

Ha a megpróbáltatás száma 2

Szerző:
Szabó Anna
A numerológiában az életünk során felbukkanó akadályokat próbáknak nevezzük. A próbák életutunk gyenge pontjai. Ezen a gyenge láncszemen túl kell jutnunk, ha megfelelő módon akarunk növekedni, fejlődni. Ha próbával találkozunk, és hathatósan meg tudjuk oldani, akkor sokat tanulhatunk. A próbák természetét életutunk mutatja meg.
Ha 2-es lett az egyik próbaszámod, akkor valószínűleg olyan ember vagy, aki különösen érzékeny, és többé-kevésbé tele van érzésekkel.

Számodra nehéz másokkal együtt dolgozni, mert nagyon félsz attól, hogy megkritizálnak, vagy ami még rosszabb, nem törődnek veled eléggé.

Nagyon erősen kételkedsz magadban, és súlyos önbizalomhiányod van. Hajlamos vagy állandóan amiatt aggódni, hogy vajon mások milyen véleménnyel vannak rólad. Arra is hajlamos vagy emellett, hogy ezt az érzékenységet a rossz módon használd.

Ha pozitívabban használod őket, akkor az érzékenységeid fontos erősségekké válhatnak, és észrevehetsz rengeteg olyan dolgot, amiket mások csak a legritkább esetekben vesznek észre.

Azonban életed ezen szakaszában nehéz lesz számodra a saját jogaidat hangsúlyozni és döntéseket hozni. Meg fogsz hátrálni a feljebbvalósággal és a felelősséggel járó pozícióktól.

Ebben az időszakban bölcsességet is felhalmozhatsz, mert türelmes vagy, és nagyon odafigyelsz a részletekre.

Próbáld kevésbé személyesen venni a dolgokat. Ebben az időszakban a barátságok nagy megelégedéssel töltenek el téged.

Becsüld magadban azt, hogy képes vagy csendesen tűrni, növekedni és fejlődni. Ne hagyd, hogy a részletek túlságosan lekössenek, és ezért ne lásd a teljes képet. Ne az azonnali sikerre törekedj, hanem a lassú fejlődésre.



Vissza a cikkhez »


Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL