SZÁMMISZTIKA

Ha a megpróbáltatás száma 1

Szerző:
Szabó Anna
A numerológiában az életünk során felbukkanó akadályokat próbáknak nevezzük. A próbák életutunk gyenge pontjai. Ezen a gyenge láncszemen túl kell jutnunk, ha megfelelő módon akarunk növekedni, fejlődni. Ha próbával találkozunk, és hathatósan meg tudjuk oldani, akkor sokat tanulhatunk. A próbák természetét életutunk mutatja meg.
Ha 1-es lett a próbaszámod, akkor nagy az esély arra, hogy úgy érzed, mások uralkodnak feletted, és erősen befolyásolnak – valószínűleg vagy a szüleid, vagy azok, akikkel versengeni szoktál.

Az 1-es szám által képviselt próba szerint el kell kerülnöd azt, hogy mások irányítsanak téged, mégpedig anélkül, hogy te uralkodnál másokon, vagy megpróbálnál másokat irányítani.

Az 1-es szám által képviselt próba során nagyon fontos az, hogy féken tudd tartani az önbizalmadat, és elkerüld az egyediség negatív vonzatait. A hamis büszkeség, a fellengzősség és az önteltség azok a tulajdonságok, amiket mindenképpen el kell kerülnöd.

Életed ezen szakaszában azt kell megtanulnod, hogyan bízhatsz magadban, és hogyan oldd meg a problémáidat egyedül. Tanuld meg, hogyan támaszkodhatsz az eszedre és az intelligenciádra, valamint kerüld az okoskodást és a megsértődést.


Vissza a cikkhez »



Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL