SZÁMMISZTIKA

Ha a megpróbáltatás száma 0

Szerző:
Szabó Anna
A numerológiában az életünk során felbukkanó akadályokat próbáknak nevezzük. A próbák életutunk gyenge pontjai. Ezen a gyenge láncszemen túl kell jutnunk, ha megfelelő módon akarunk növekedni, fejlődni. Ha próbával találkozunk, és hathatósan meg tudjuk oldani, akkor sokat tanulhatunk. A próbák természetét életutunk mutatja meg.
Az életedben felbukkanó akadályok vagy kevesen vannak, vagy számos irányból felbukkannak. A nulla által leírt próbát a választások próbájának hívjuk. Valószínűleg nehézségekbe ütközöl, ha a saját érdekeidet akarod képviselni.

Nagyszerűen tudsz helyzeteket elemezni, és a valóság talaján maradsz, amikor össze kell hasonlítani a lehetséges megoldásokat. A nulla próbája azonban lehet, hogy nagyon megnehezíti számodra a kellő lépések megtételéhez szükséges döntés meghozatalát.

Ha le szeretnéd győzni ezt a próbát, akkor mindenképpen meg kell értened azt, hogy eléggé bíznod kell a saját képességeidben ahhoz, hogy könnyedén és kényelmesen tudj elemezni, dönteni, és aztán a döntésed alapján cselekedni.

Ez a próba általában olyan embereknél fordul elő, akik nagyon fejlettek, és akiktől elvárható, hogy saját döntéseket tudnak hozni az életükkel kapcsolatban és tudjuk, hol vannak a buktatók.

Ha át akarsz jutni a nulla próbáján, akkor az összes szám – a független 1-es, a diplomatikus 2-es, az optimista 3-as, a gyakorlatias 4-es, az okos és megértő 5-ös, a másokhoz idomuló 6-os, a bölcs 7-es, az építő 8-as, a másokat szolgáló 9-es – felett meg kell szerezned az irányítást, vagyis nagyon sokoldalúnak kell lenned.


Vissza a cikkhez »


Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL