LELKIPATIKA

Így lehetsz életed mágusa

Szerző:
Szabó Anna
Ha te is azt gondolod, hogy mágikus képességekkel csak különleges emberek, kiválasztottak rendelkeznek, akkor nagyon tévedsz. Mindenkinek vannak természetfeletti adottságai, és ha tudsz róla, ha nem, még neked is!

 

Mi a mágia?

Szepes Mária szerint "A mágia valójában erőt jelent. A képzelet önmagát megvalósító varázserejét." Ha elfogadjuk az ezotéria nagyasszonyának meghatározását, akkor láthatjuk, hogy valóban mi is kifejleszthetjük magunkban a mágikus képességeket. A gondolatok és érzések teremtő erejéről már rengeteg anyag született. Aki használja, fejleszti, és jól használja, annak valóban működik. Ha mélyebben belenézel, akkor leegyszerűsítve mágia minden olyan dolog, ami a valóságot megváltoztatja.

Hogyan használd hát jól?

Gondold végig, mire vágysz, mit szeretnél megváltoztatni. Köztudatban a mágus vízen jár és kanalat hajlít, de azt gondolom, egyetérthetünk abban, hogy ez nem feltétlenül gyakorlatias cél. Persze aki szeretné, gyakorolhat addig, amíg képessé nem válik ezekre és hasonló dolgokra, de legtöbbünknek az a célja, hogy a saját és szerettei életét tegye könnyebbé és boldogabbá. Itt is van azonban egy fontos szabály: más életébe beleavatkozni csak és kizárólag kérésre szabad, a képességeidet használd inkább saját magad boldogulására! Ha te boldog és sikeres vagy, az kisugárzik, és hatással van a környezetedre, szeretteidre. Ezáltal valósul meg az, hogy nem csak a saját életedet, hanem a körülötted lévőkét is boldogabbá tetted.

Figyelj a gondolataidra!

Ezt rajtad kívül senki nem teheti meg. Persze ez nem egyszerű, főleg az elején, ezért légy magaddal türelmes, és haladj fokozatosan! Rengeteg gondolat van mindenki fejében naponta, egyes mérések szerint hatvanezer, de a természet adott egy segítséget, ez pedig az érzelem. A két dolog egymásra hat, ha nem hiszed, próbáld ki! Ha rossz a kedved, kezdj el tudatosan jó dolgokra gondolni, és egy idő után jobban fogod érezni magad, de ha jó kedved van, és rossz dolgokra kezdesz gondolni, hamarosan a hangulatod is romlani fog. Az érzések megbízhatóan megmutatják gondolataid eszenciáját.

A gondolatok szintje után a szavak következnek, amire figyelni kell. Ez könnyűnek tűnhet, mégis van egy nehézsége, ez pedig a kommunikáció másokkal. Észrevétlenül beleeshet bárki abba a csapdába, hogy ismerőssel találkozva az aktuális problémák kerülnek szóba, és máris teret nyernek a negatív gondolatok, érzések. Azonban, ha egy ideig figyelsz arra, hogy jót gondolj, pozitívan kommunikálj, akkor egy idő után elkerülnek majd a negatív emberek és történések, mert a Vonzás Törvénye nem rak majd benneteket egy térbe.

Átok és ima

Sokan félnek az átoktól, egyesek szerint ölni is képes. Vannak azonban olyan tanítók, akik azt mondják, hogy leginkább az önátok az, ami hat ránk. A „nem vagyok képes semmire, peches vagyok, csúnya vagyok," mind-mind átoknak minősül önmagad számára. Fordítsd hát meg, és kezdj el pozitív állításokat mondogatni magadnak. Lehet, hogy először nem hiszed el, de egy idő után már el fogod, és akkor belül is átkattan majd valami, más lesz a kisugárzásod, és elkezd helyére kerülni az életed, megvalósulnak az álmaid.

Az ima, a fókuszált szándék. Minden igazi vágy, kérés, egy ima. Itt is nagyon fontos azonban a hit, a pozitív érzés, a hála. Hiszen ha azzal a hittel kérsz valamit, hogy már megkaptad, akkor rendszerint meg is kapod. A hála ereje hatalmas. Használd!

17 másodperc

Ha 17 másodpercig képes vagy bármire koncentrálni, érzésekkel átitatva, akkor már elindítottál egy folyamatot. 68 másodperc után, az Univerzum elkezdi kiválogatni a hasonló gondolatokat, így vágyad tárgya fokozatosan megerősödik, és előbb-utóbb valóra válik. Hogy előbb, vagy utóbb, az attól függ, hogy mennyire tisztán pozitív a vágy, mennyire erős a hit és az érzelem. Lényeges elem azonban, hogy utána engedd el,ne görcsölj rá, ne kételkedj, mert ezzel lerombolod mindazt, amit eddig felépítettél.

Egyel magasabb szint

Ha mindezek már mennek, akkor megerősödött a hited annyira, hogy elsőre esetleg furcsának tűnő dolgokat is elfogadj. Programozhatsz vizet, ételt, teret, bármit. Nagyon egyszerű. Egyszerűen csak kérd az Univerzumot, hogy tisztítsa meg a teret, töltse fel a vizet, ételt, gondolhatsz arra, hogy találkozni akarsz valakivel, stb. Csak a fantáziád szab határt! Egyre több sikered lesz, csak vedd őket észre. Ha nem megy olyan gyorsan, mint szeretnéd, akkor se keseredj el, ne add fel, légy türelmes! A nyereség a saját, egyre jobb életed lesz.

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL