SZÁMMISZTIKA

Ki a lelked tökéletes társa? - Megmondja a lélekszámod

Szerző:
Szabó Anna
A lélekszám azt mutatja meg, hogy milyen típusú embert keres a lelked annak érdekében, hogy kiegészítse saját magát. És ami a legérdekesebb, ugyanez a szám árulja el azt is, hogy mi az igazi lényeged, a titkos éned. A számmisztikában a lélekszám az érzelmi test, és a szerelemben ez a test lesz az, amely a tökéletesen hozzáillő, önmagát kiegészítő dolgot keresi. Tudd meg, ki a lelki társad!

 

Természetesen az a legjobb tanács, hogy ismerd meg előbb a saját lelkedet, válj olyanná, mint amilyen a valódi éned, és automatikusan magadhoz fogod vonzani lelked tökéletes társát. Az alábbiakban megtalálod annak a leírását, hogy az egyes lélekszámoknak milyen tulajdonságai vannak abból a szempontból, hogy az ember lelke mire vágyik. Ne feledd, ez a leírás csupán azt mondja meg, hogy a lelked milyen típusú emberre vágyik, és mi lenne az a tökéletes helyzet, amiben egymásra találtok. Ám ez csak egy része a megoldásnak. A számmisztikában is, mint ahogy mindenhol, amikor az emberi természetet és viselkedést vizsgáljuk és próbáljuk megérteni, gondolatban sokféle különböző nézőpontot össze kell vegyítenünk ahhoz, hogy pontos képet kapjunk a teljes személyiségről. Mindig tartsd szem előtt azt, hogy a kapcsolatok világában nagyon sokfajta dinamika játszik szerepet.

 

 {SZAMMISZTIKA_KALK}

 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb angyalüzenetekről, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >> 

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL