DIVAT

Kalapok árnyékában

Szerző:
Szabó Anna
Egy hétig még szinte biztos a negyven fokos hőség. Nyomás a vízpartra és ne feledd, a pecsenyére sült hámló bőr cseppet sem trendi. A forró nyár alapvető kellékei: ásványvíz, strandtáska, napszemüveg, és egy tuti napszúrás-elleni kalap! Ékeskedj inkább te is egy trendi fejfedővel!

Milyen kalapot válassz?

"A puding próbája, az evés" – ahogy mondani szokás, ezért mindenképpen próbálj fel többféle fazont, hogy megtaláld a fejformádnak megfelelő kalapot. Ha dundi vagy, vegyél inkább nagy karimájú, magasabb fejcsúccsal rendelkező darabot, mert ez optikailag karcsúsít.



Fejfedő fajták


Fejkendő, "turbán" 

A harmincas évek stílusa most újra tombol. Próbáld úgy igazítani, hogy védje fejbőröd a leégéstől! Akár a vízbe is bemehetsz vele, annál tovább hűsít!






Baseball sapka

napozáskor remekül árnyékolja arcodat, olvasáshoz remek választás. Nagyon vagány a márkajeles, (pl. Honda, Ferrari, Alfa Romeo) vagy a rajzfilm figurás változat is. 




Gengszterkalap

nagyon trendi, akár esti viseletként is bevetheted!





Cowboy, vagy western kalap 

kitűnően befedi az egész fejet, és körbe árnyékolja az nyakat, és a tarkót. Az arcod ettől még könnyen barnulhat. Egy buliban is remekül mutat!




Szalmakalapok 

sokféle formája létezik, és még mindig az egyik legideálisabb nyári viselet, hiszen jól szellőzik, könnyű, és minél nagyobb a karimája, annál jobban véd a naptól.




Golf, vagy svájci sapka 

ápol és eltakar. Ha nincs kedved a hajaddal sokat foglalkozni, fogd copfba és húzz rá golf sapkát!





A kötött sapkákat nagy hőségben nem ajánljuk, válassz inkább jól szellőző, laza szövésű anyagból készült kalapokat, kendőket.



Az óriás kalapok

Idén nagy sláger az óriás méret. Roppant nagy előnye, hogy elbújhatsz alatta.


A kalap trend

Nagyon menő idén a gengszterkalap, továbbra is hódít a Madonna egykor oly népszerű cowboy kalapja, és ha valakinek egyik sem áll igazán jól, választhat magának egy csini fejkendőt, vagy fejpántot is!

Segíthet, ha jól megfigyeled a sztárok kedvenceit! Hosszú, hullámos hajhoz ideális lehet a western stílus, a gengszterkalap, vagy a tengerész sapka. Összefogott frizura, vagy rövid haj mellett jól mutat az óriás kalap, a hajpánt, vagy fejkendő. A svájci sapka a keskeny, hosszúkás arcúaknak áll a legjobban, kerek archoz a hosszított fejbúbos kalapok mutatnak igazán jól, vagy a homlokban magasra tolt fejpántok.





Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL