LELKIPATIKA

8 dolog, amivel megvédheted aurádat a lelki támadásoktól

Szerző:
Szabó Anna
Auránkat folyamatosan támadások érik, szinte nap mint nap lelki boksz-meccsek tucatjait vívjuk. A veszekedések és konfliktusok, mind-mind gyengítik az aurát. Készülj fel a hétköznap kihívásaira, és erősítsd meg az aurádat!

 

Egy kellemetlen ügyfél, egy követelőző főnök, vagy akár egy udvariatlan pincér anélkül keseríti meg a hétköznapjaidat, hogy egyáltalán tudatában lennél. Betolakodnak az aurádba, és energiát csapolnak le rólad. Aki energiahiányban szenved, az veszekszik, kritizál, ok nélkül bele köt a másikba, számon kér és bűntudatot kelt. Ilyen az, amikor a családtagjaid felróják neked, hogy nem vagy elég jó feleség, anya, szerető. A főnököd számon kér, mert nem teljesítesz elég jól a munkahelyeden. Mások azért zaklatnak, hogy eladjanak valamit, amire nincs is szükséged. De ilyen lelki támadás lehet a féltékenység, a harag, az elnyomás, a depresszió, a düh vagy a félelem is. Ha gyenge vagy és nem tudsz védekezni, megsebzik a lelkedet: kiborulsz, rosszul érzed magad, a másik pedig a te károdra feltöltődik. Ezek persze nem tudatos játszmák. Az aura nem más, mint a személyiség energia kisugárzása. Ha ezt a burkot magas rezgésű energiával töltöd fel, olyan védőpajzzsá válik, amely megakadályozza, hogy a negatív hatások elérjenek hozzád. Íme, néhány praktikus auravédő tanács a mindennapokra:

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL