REJTÉLY-MISZTIKA

6 megtörtént szellemtörténet, mely azt bizonyítja, hogy léteznek kísértetek

Szerző:
Szabó Anna
Úgy tűnik, hogy nagyon sok ház nem csak az élők lakóhelye, hanem a természetfeletti lényeké is. A szellemlakók különféle módokon éreztethetik jelenlétüket, ám a mai napig nem lehetünk biztosak abban, hogy valóban léteznek-e. Az alábbi megtörtént esetek azonban komoly elgondolkodásra adhatnak okot. Vajon tényleg körülöttünk vannak? 

 

Gyakran fordul elő, hogy az emberek mormogásokat, nyöszörgéseket hallanak éjjelente a saját házukban, vagy éppen lépések neszére lesznek figyelmesek, pedig senkit sem látnak arra járni. Felmérések szerint még az is előfordult, hogy különös fényeket és fantomszerű alakokat láttak. Olyan alakokat, amelyek teljesen emberformájúak, csak éppen képesek átmenni a falon, stb. Néha viszont a kísértettanyákon történő dolgok nem is emberiek. Tudósítások szólnak furcsa szagokról, hírtelen huzatokról a zárt szobában, és gyors hőmérsékletváltozásokról. Esetenként maguktól felkapcsolódnak, vagy kialszanak a fények, és a tárgyak egyik pillanatról a másikra megmozdulnak.

A kísértetjárás gyakran abba marad, mihelyt egy meghatározó személy elköltözik az adott házból. Más esetekben szükséges szakértőt hívni, aki tudja, hogyan kell ezt a jelenséget kezelni. Az esetek 90 %-ában a kísértett hely tanulmányozása során a szakértők ugyanis rábukkantak valamilyen múltbéli, szörnyű tragédiára. Emiatt sokan azt hiszik, hogy a kísértetjárást az okozza, hogy valakinek - aki valaha kapcsolódott az adott helyhez - a lelke földhöz kötött, vagy éppen képtelen a szellemvilághoz csatlakozni. 

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

szellem rejtély misztika
Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL